Νεκρός ανασύρθηκε ο 52χρονος που τον "κατάπιε" η γη στο μεταλλείο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 17:20 Νεκρός ανασύρθηκε ο 52χρονος που τον "κατάπιε" η γη στο μεταλλείο (φώτο αρχείου)

Ο άτυχος άνδρας πήγε να ελέγξει το αποτέλεσμα της έκρηξης και τον "ρούφηξε" η στοά

Νεκρός ανασύρθηκε χθες το απόγευμα, από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ο 52χρονος άνδρας, που βρήκε τραγικό θάνατο στα μεταλλεία της ΛΑΡΚΟ στο Μαρτίνο Φθιώτιδας.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού ήταν δύσκολη, αφού χρειάστηκαν αρκετές ώρες και η βοήθεια μηχανήματος για να απομακρυνθούν τα χώματα και οι πέτρες, που είχαν καταπλακώσει τον 52χρονο, ο οποίος κατάγεται από τα Τρίκαλα και διέμενε στην περιοχή του Μαρτίνου.

Πως έγινε το κακό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέλη ενός συνεργείου εταιρείας, που δουλεύει εργολαβικά για τη ΛΑΡΚΟ, πραγματοποίησαν ελεγχόμενη έκρηξη στην περιοχή "Τσούκα" κοντά στο Μαρτίνο Φθιώτιδας.

Όταν μετά την έκρηξη ο υπεύθυνος της ανατίναξης πλησίασε για να δει το αποτέλεσμα, σύμφωνα με μαρτυρίες των σοκαρισμένων συναδέλφων του, άνοιξε η γη και τον "κατάπιε".

Ακολούθησε πανικός, ωστόσο δεν τολμούσε κανείς να πλησιάσει, αφού όπως όλα δείχνουν στο υπέδαφος υπήρχε άλλη στοά από προηγούμενη έκρηξη, η οποία "ρούφηξε" τον άτυχο άνδρα που καταπλακώθηκε από χώματα και πέτρες.

Οι συνάδελφοί του είναι συγκλονισμένοι, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αταλάντης για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση