Σταυρογιάννης: «Έργα του ΦοΔΣΑ άνω των 100 εκατ. στην υπηρεσία των πολιτών»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 07:37 Σταυρογιάννης: «Έργα του ΦοΔΣΑ άνω των 100 εκατ. στην υπηρεσία των πολιτών»

Μίνι απολογισμός για τα τρία χρόνια του περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας, ενόψει της γενικής του συνέλευσης.

Ένα πρόχειρο απολογισμό για τα τρία χρόνια λειτουργίας του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ, έκανε ο Πρόεδρος του Φορέα και Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης του που θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι (7/9, 12:00΄).

Ο κ. Σταυρογιάννης παρουσίασε επιγραμματικά τα πλεονεκτήματα για τους Δήμους - μετόχους, όσο και για τους πολίτες τους με τη λειτουργία του περιφερειακού φορέα διαχείρισης των απορριμμάτων, ο οποίος, όπως σημείωσε, με το χαμηλότερο κόστος, προσφέρει υψηλές υπηρεσίες, καταφέρνοντας μάλιστα να εκτελεί έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

«Με την πείρα και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε και παρά τα εμπόδια που εσκεμμένα κάποιοι μας έβαλαν, κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε δημόσια χρηματοδότηση που ξεπερνά τα 100.000.000 ευρώ για έργα που σχεδιάσαμε και αρκετά εκ των οποίων ήδη εκτελούμε. Αποδεικνύουμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να είναι απόλυτα αποτελεσματική χωρίς ιδιώτες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.

Δείτε το παρακάτω βίντεο, όπου εκτός του κ Σταυρογιάννη μιλούν και οι Γιώργος Ντασιώτης (Δήμαρχος Αλιάρτου) και Βασίλης Καθαροσπόρης (Αντιδήμαρχος Χαλκίδας) :

Προσαρμοσμένη αναζήτηση