100 προσλήψεις για το Κτηματολόγιο - 16 θέσεις σε Θεσσαλία και Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 08:45 100 προσλήψεις για το Κτηματολόγιο - 16 θέσεις σε Θεσσαλία και Στερεά

Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας οκτώ (8) μηνών, συνολικά εκατό (100) ατόµων προκήρυξε το ΝΠ∆∆ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ».

Αντικείμενο τους η υποστήριξη των Διευθύνσεων ∆ασών των Αποκεντρωµένων ∆ιοικήσεων της χώρας, για την εκτέλεση εργασιών κατάρτισης, ανάρτησης, συµπλήρωσης και διόρθωσης των δασικών χαρτών της χώρας έως και την κύρωσή τους.

Για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, αντιστοιχούν οι παρακάτω θέσεις:

Για τις θέσεις 129 και 135 προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των µονάδων που συγκεντρώνουν, οι µόνιµοι κάτοικοι των δήµων του νοµού Ευρυτανίας και των δήµων ∆ελφών - ∆ωρίδος του νοµού Φωκίδας αντίστοιχα.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Ελληνικό Κτηµατολόγιο/∆ιεύθυνση ∆ιοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου ∆υναµικού Μεσογείων 288, Τ.Κ. 15562 Χολαργός, υπόψη κας Α. ∆ιονυσοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 210 65 05 646, 210 65 05 766).

Για την προθεσμία υποβολής υπάρχει προσδιορισμός 20 ημερών (ημερολογιακά), όμως εξαιτίας των πολλών εδρών θα υπάρξει ενιαία έναρξη και λήξη της προθεσμίας που θα καθοριστεί με νέα ανακοίνωση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση