Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρήνος για 23χρονη Λαμιώτισσα - Σκοτώθηκε γυρνώντας από το γλέντι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2018 19:10 Θρήνος για 23χρονη Λαμιώτισσα - Σκοτώθηκε γυρνώντας από το γλέντι

Με το αίμα δυο νέων βάφτηκε η άσφαλτος τα ξημερώματα - Σκοτώθηκαν σε σφοδρή μετωπική σύγκρουση ένας 30χρονος και μια 23χρονη στην περιοχή της Ηλείας - Η κοπέλα είναι από τη Λαμία, σπούδαζε στα Γιάννενα και είχε πάει στην Ηλεία για το γάμο φίλη της.

Σαν βόμβα έσκασε το κακό μαντάτο στην Αγία Παρασκευή Λαμίας ότι η 23χρονη, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα με αυτόν τον τραγικό τρόπο, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους και όλη την περιοχή.

Γύριζαν από το γλέντι παραμονή του γάμου

Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην παλιά Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, κοντά στη Βάρδα. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, ένας 30χρονος και μια 23χρονη, των οποίων το ΙΧ είχε κατεύθυνση προς Βάρδα, εξετράπη -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- από την πορεία του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 22χρονος. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός και των τριών νέων παιδιών.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας και αμέσως μετά οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τους δύο άνδρες και την μία γυναίκα.

Δυστυχώς όμως για τον 30χρονο και την 23χρονη από τη Λαμία, η ελπίδα έσβησε στο Κ.Υ. Βάρδας, όπου διακομίσθηκαν και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος τους. Όσο για τον 22χρονο διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στο Γ.Ν. Πύργου. εκτός κινδύνου.

Σήμερα είχαν γάμο

Η τοπική κοινωνία βυθίστηκε στο πένθος στο άκουσμα της τραγικής είδησης, ενώ συγκλονίζει το γεγονός πως η σημερινή ημέρα, θα ήταν ημέρα χαράς για την οικογένεια του αδικοχαμένου 30χρονου, καθώς η αδερφή του επρόκειτο να παντρευτεί και να βαφτίσει το παιδί της.

Ο 30χρονος, γιος παλαίμαχου άσου της Δόξας Ν. Μανωλάδας, του ΠΑΟΒ και του Αίαντα Γαστούνης, ήταν ένα παιδί ιδιαίτερα αγαπητό στην περιοχή και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη.

Τα δυο αδικοχαμένα παιδιά επέστρεφαν από το τραπέζι που έκανε η οικογένεια της νύφης την παραμονή του γάμου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 23χρονη από τη Λαμία σπούδαζε Βρεφονηπιοκόμος στα Γιάννενα και είχε πάει στην Ηλεία για το γάμο της φίλης της, που όμως έμελε να εξελιχθεί σε τραγωδία. Όλοι μιλάνε για μια πάρα πολύ όμορφη και σοβαρή κοπέλα με μεγαλείο ψυχής, που είχε καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων όσων τη γνώριζαν τόσο στη Λαμία, όσο και στα Γιάννενα όπου σπούδαζε τα τελευταία χρόνια. 

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Βουπρασίας.