Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Έπεσε ξύλο κι άνοιξαν κεφάλια στην πλατεία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 07:30 Λαμία: Έπεσε ξύλο κι άνοιξαν κεφάλια στην πλατεία

Στο πόδι τα ξημερώματα ολόκληρη συνοικία – Ένας τραυματίας και μία σύλληψη…

Για μία ακόμη φορά τα Γαλανέικα ξενύχτησαν από τις φωνές και τους καυγάδες των νεαρών θαμώνων της πλατείας Αγίου Αθανασίου.

Αυτή τη φορά όμως εκδηλώθηκαν πιο σοβαρά επεισόδια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ένα 18χρονο παιδί να διακομισθεί με ασθενοφόρο στα Επείγοντα του Νοσοκομείο Λαμίας και να νοσηλεύεται με ανοιγμένο κεφάλι!

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα, με τον καυγά να έχει ξεκινήσει κάποιες στιγμές νωρίτερα. Η απλή εκδοχή είναι  ότι επρόκειτο για οπαδική  αντιπαράθεση σε συζήτηση που είχε να κάνει με ομάδες. Γεγονός είναι ότι ένα άτομο αιμόφυρτο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ στο σημείο έφτασε και αστυνομική δύναμη που είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί η «συγκέντρωση».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport για το περιστατικό συνελήφθη στις 4 το πρωί ένας 27χρονος, μετά από την κατάθεση που πήραν οι αστυνομικοί από το θύμα. Ο συλληφθείς φέρεται να επιτέθηκε στο νεαρό και να τον χτύπησε με πτυσσόμενο γκλοπ. Για το περιστατικό αναμένεται να σχηματισθεί σχετική δικογραφία που θα κατατεθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Θυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η παραβατικότητα στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, προκαλεί την επέμβαση της Αστυνομίας, καθώς και στις 26 Αυγούστου είχε πέσει άγριο ξύλο χωρίς ευτυχώς σοβαρούς τραυματισμούς. Μάλιστα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, της Ασφάλειας Λαμίας και της ΟΠΚΕ, πραγματοποίησαν ελέγχους σε νεαρούς θαμώνες, τόσο στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, όσο και σε άλλες πλατείες όπου συγκεντρώνονται νεαρά άτομα βραδυνές και μεταμεσονύκτιες ώρες.