Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: «Μπούκαρε» στο σπίτι, αλλά δεν υπολόγισε τους ιδιοκτήτες!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 08:23 Λαμία: «Μπούκαρε» στο σπίτι, αλλά δεν υπολόγισε τους ιδιοκτήτες!

Μέρα - μεσημέρι ή για να ακριβολογούμε λίγο πριν τις 6:00' το απόγευμα της Δευτέρας επιχείρησε ένας Ρομά να κλέψει από πολυκατοικία στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Ο θρασύτατος κλέφτης πήδηξε τη σιδερένια γκαραζόπορτα που έχει η πολυκατοικία κι άρχισε να ψάχνει για λεία, ωστόσο ο θόρυβος που έκανε το σάλτο του κινητοποίησε τους ενοίκους του κτιρίου.

Κάποιοι εξ αυτών πετάχτηκαν γρήγορα από τα διαμερίσματα και πρόλαβαν να πιάσουν τον δράστη πριν αυτός διαφύγει, ειδοποιώντας συγχρόνως την αστυνομία.

Πράγματι πληρώματα της ΔΙΑΣ και άλλα περιπολικά της Άμεσης Δράσης έφθασαν γρήγορα στο σημείο και συνέλαβαν το «σαλταδόρο» Ρομά.

Κατάσχεσαν μάλιστα και το αυτοκίνητό του μέσα στο οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, υπήρχαν κι άλλα άτομα που μόλις είδαν ότι το σχέδιο δεν πήγε καλά, έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Πρόκειται για γνωστό παραβατικό άτομο, που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αστυνομικές αρχές. Μάλιστα όπως υποστήριξαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας, δεν είναι η πρώτη φορά, που Ρομά έχουν βάλει στο μάτι τις περιουσίες τους, για αυτό και υποχρεώθηκαν να τοποθετήσουν κάγκελα και σιδερένιες πόρτες, ωστόσο η ατιμωρησία όπως έλεγαν τους έχει κάνει να αποθρασυνθούν τελείως επιχειρώντας ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Δείτε φωτογραφίες από τη σύλληψη του Ρομά: