Σχολικές τσάντες στα Ορφανοτροφεία μοίρασαν οι Αστυνομικοί της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 19:32 Σχολικές τσάντες στα Ορφανοτροφεία μοίρασαν οι Αστυνομικοί της Φθιώτιδας

Στο Ίδρυμα Θηλέων Λαμίας «Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» και εν συνεχεία στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στέρεας Ελλάδας - Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας (ορφανοτροφείο Αρρένων), βρέθηκε την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας (ΕΑΣΥΦ), συνοδευόμενο από συναδέλφους τους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, προκειμένου να προσφέρουν σχολικές τσάντες στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΕΠΙΠΕΔΟ «με βαθύτατο αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα για αυτόν τον τόπο και στα πλαίσια συνεχιζόμενων δράσεων που σκοπό έχουν την ανάδειξη του κοινωνικού έργου που προσφέρουν καθημερινά οι αστυνομικοί», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.

«Η χαρά που δώσαμε στα παιδιά και η λάμψη των προσώπων τους μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για την ανάδειξη της κοινωνικής προσφοράς των αστυνομικών», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΑΣΥΦ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση