Αλλαγές και ανανεώσεις Δικαστών ανηλίκων στα Εφετεία και τα Πρωτοδικεία της χώρας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 23:19 Αλλαγές και ανανεώσεις Δικαστών ανηλίκων στα Εφετεία και τα Πρωτοδικεία της χώρας

Δημοσιεύθηκε στο Φύλλο της Κυβερνήσεως (929 Γ’), το Προεδρικό Διάταγμα με θέμα: «Ορισμός τακτικών και αναπληρωτών δικαστών ανηλίκων, τακτικών ανακριτών και ανακριτών ανηλίκων και ανανέωση θητείας αυτών».

Στις υπηρεσίες που βρίσκονται σε Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία είχαμε τα παρακάτω:

Ορίζονται για μια τριετία τακτικοί δικαστές ανηλίκων:

Στο Εφετείο Ευβοίας η Εφέτης Ιωάννα ΜΑΜΑΛΗ του Ιωάννη, σε αντικατάσταση της Εφέτη Αικατερίνης ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ του Ανδρέα, η οποία μετατέθηκε στο Εφετείο Αθηνών.

Στο Εφετείο Λάρισας ο Εφέτης Σωτήριος ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ του Πέτρου, σε αντικατάσταση του Εφέτη Σπυρίδωνα ΜΕΛΑ του Χριστογιάννη, λόγω λήξεως της θητείας του.

Ορίζονται για μια τριετία αναπληρωτές δικαστές ανηλίκων:

Στο Εφετείο Ευβοίας η Εφέτης Αικατερίνη ΝΤΟΚΑ του Αποστόλου, σε αντικατάσταση της Εφέτη Ελευθερίας ΚΩΝΣΤΑ του Χαράλαμπου, η οποία μετατέθηκε στο Εφετείο Αθηνών.

Στο Εφετείο Λάρισας ο Εφέτης Ηλίας ΤΟΥΛΙΓΚΟΣ του Αναστασίου, λόγω λήξεως της θητείας της Εφέτη Ειρήνης ΓΚΟΡΤΣΙΛΑ του Νικολάου.

Ανανεώνεται για μια διετία η θητεία της ανακρίτριας:

Του Πρωτοδικείου Λαμίας, της Πρωτοδίκη Πολυξένης ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ του Αλεξάνδρου ως τακτική ανακρίτρια και ανακρίτρια ανηλίκων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση