Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το τελευταίο αντίο στον Μπάμπη Σαμούρη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 12:45 Το τελευταίο αντίο στον Μπάμπη Σαμούρη

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατό του...

Το τελευταίο αντίο στον «όμορφο άνθρωπο» Μπάμπη Σαμούρη, που έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας (10/9/18), θα πουν φίλοι και συγγενείς σήμερα (11/9/18) στις 5:00' το απόγευμα στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Μαγνησία Λαμίας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ του Ορφανοτροφείου Θηλέων στη Λαμία.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Λαμιέων είχε πάει κανονικά, όπως κάθε πρωί, στο γραφείο του στην οδό Κραββαρίτη, όπου ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο πολύ γρήγορα τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άτυχος άνδρας αρχικά υπέστη εγκεφαλικό και στη συνέχεια ακολούθησαν τέσσερα απανωτά εμφράγματα και δυστυχώς παρά τις όποιες προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Βαρύ το πένθος σε όσους των γνώριζαν, βαθιά η θλίψη και στο Δήμο Λαμιέων, τον οποίο ο Μπάμπης Σαμούρης υπηρέτησε επί χρόνια.

Χαρακτηριστικό το συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Νίκου Σταυρογιάννη και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου:

«Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθιά οδύνη και θλίψη τους για την απώλεια του Μπάμπη Σαμούρη.

Αρχιτέκτονας Μηχανικός και διοικητικό στέλεχος του Δήμου Λαμιέων ο Μπάμπης Σαμούρης, ξεχώριζε για την επιστημονική του κατάρτιση, την επαγγελματική του επάρκεια και την αποτελεσματικότητά του σε όλες τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε, αλλά και για το ήθος του, τη συναδελφικότητα, την προσήνεια, την ευπρέπεια, την ανθρωπιά του.

Θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του».

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσαν και οι συνάδελφοί του στο Δήμο οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν τον αγαπημένο τους Μπάμπη. Σε λίγες γραμμές αποτυπώνουν το μέγεθος της απώλειας:

«Ο αναπάντεχος θάνατος του συναδέλφου μας Μπάμπη Σαμούρη αποτελεί μια πραγματική απώλεια και προκαλεί βαθιά θλίψη σε όλους όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε.

Έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος, που αποτελούσε φωτεινό παράδειγμα για τον άμεμπτο χαρακτήρα του και τη δημιουργικότητα του. Γεμάτος όρεξη για ζωή και προσφορά, ακούραστος, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, δραστήριος και αποτελεσματικός. Η απώλειά του είναι δυσαναπλήρωτη.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Και το συλλυπητήριο μήνυμα των συναδέλφων του από το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς:

«Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς εκφράζει τη βαθιά οδύνη και θλίψη των μελών του για την αναπάντεχη απώλεια του συναδέλφου μας Μπάμπη Σαμούρη, αρχιτέκτονα μηχανικού.

Υπήρξε επί σειρά ετών υπάλληλος του Δήμου Λαμιέων, όπου με την επιστημονική του κατάρτιση και το ήθος του είχε ουσιαστική συμβολή στην επίλυση σοβαρών προβλημάτων της Λαμίας, από όλα τα τμήματα και τις θέσεις ευθύνης, που υπηρέτησε.

Εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του τμήματος για πολλά χρόνια, ήταν πάντα δεκτικός και προσηνής προς όλους τους συναδέλφους μηχανικούς αλλά και προς όλους τους πολίτες.

Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον τεχνικό κόσμο της Λαμίας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και τους οικείους του».