20 άτομα προσωπικό ζητεί ο Δήμος Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 08:42 20 άτομα προσωπικό ζητεί ο Δήμος Καμένων Βούρλων

Για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα με 8μηνη σύμβαση.

Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, προκηρύσσει ο ∆ήµος Καµένων Βούρλων.

Στο παρακάτω πίνακα αναφέρονται, υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, μαζί με τον αριθμό ατόμων που θα προσληφθούν:

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

∆ήµος Καµένων Βούρλων, Αγίου Παντελεήµονα 8, Τ.Κ. 35008, Καµένα Βούρλα, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Πρωτοκόλλου, υπόψη Χαραλάµπους Α. και Μακρόπουλος Κ. (τηλ. επικοινωνίας: 22353-50026).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com