Λαμία: «Έφοδος» στις τουαλέτες της πλατείας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 12:12 Λαμία: «Έφοδος» στις τουαλέτες της πλατείας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πληθαίνουν οι παραβατικές συμπεριφορές στις δημόσιες τουαλέτες της πλατείας Πάρκου...

Συναγερμός σήμανε στην Άμεση Δράση Λαμίας, όταν άνδρας κατήγγειλε περιστατικό απόπειρας ληστείας ηλικιωμένου στις δημόσιες τουαλέτες της πλατείας Πάρκου.

Πρώτος έφθασε στο σημείο ο ίδιος ο Διοικητής του Τμήματος Άμεσης Δράσης, Αστυνόμος Α’ Σωτήρης Σκαρμούτσος που ήταν κι ο αποδέκτης της καταγγελίας, αφού βρισκόταν πλησίον της πλατείας σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Το διάστημα ωστόσο που μεσολάβησε μέχρι ο πολίτης να βγει από τα ουρητήρια και να βρει αστυνομικό, ήταν αρκετό στις δράστιδες που κατά μαρτυρία ήταν Ρομά, για να εξαφανισθούν, ενώ κι ο ηλικιωμένος δεν κάθισε στο σημείο κι απομακρύνθηκε μη θέλοντας προφανώς να δώσει λόγο για το τι είχε συμβεί.

Στις τουαλέτες πολύ σύντομα βρέθηκαν κι άλλοι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης χωρίς να διαπιστωθεί κάτι, ενώ κι όσοι πολίτες βρέθηκαν κοντά στα ουρητήρια δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν επίσης τίποτα.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες, ένας 90χρονος είχε πέσει θύμα τριών γυναικών Ρομά που είχαν μπει στις ανδρικές τουαλέτες από την είσοδο των γυναικείων. Δυστυχώς παραμένει χαλασμένη η πόρτα που επικοινωνούν οι δύο τουαλέτες στα δημόσια ουρητήρια του Πάρκου, επιτρέποντας το παράνομο «παιχνίδι» μεταξύ ανδρών και γυναικών, αλλά και ευνοώντας περιπτώσεις ληστειών ανύποπτων υπερήλικων.

Θυμηθείτε τι έλεγε στην κάμερα του LamiaReport αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης στον 90χρονο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση