Επιτέλους προκηρύχθηκε θέση Νεκροτόμου στην Ιατροδικαστική Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 12:09 Επιτέλους προκηρύχθηκε θέση Νεκροτόμου στην Ιατροδικαστική Λαμίας

Συνολικά 22 άτομα στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες και τα καταστήματα κράτησης της χώρας – Τρεις θέσεις στη Στερεά.

Μόνιμη θέση περιμέναμε, οκτάμηνο προκηρύχθηκε – προς το παρόν – από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας για τη θέση ΥΕ Νεκροτόμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εγκρίθηκε από τον ΑΣΕΠ στις 28/8 και αναρτήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οκτώ (8) μηνών, συνολικά εννέα (9) άτομα για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών Αθηνών, Πειραιώς, Λάρισας και Λαμίας.

Συγκεκριμένα:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μεσογείων 96, Τ.Κ.115 27- Αθήνα,

απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοίκησης και Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψιν κου Μπέγκα (τηλ. επικοινωνίας: 213 1307560).

Θέσεις εργασίας στις Φυλακές

Επιπλέον το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε άλλες 13 θέσεις ΙΔΟΧ διάρκειας οκτώ (8) μηνών για 12 καταστήματα κράτησης της χώρας.

Στη Στερεά Ελλάδα υπάρχει μία θέση ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων για το Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θηβών με κωδικό 101 και μία θέση ΤΕ Νοσηλευτικής για το Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου με κωδικό 105. Μία ίδια θέση ΤΕ Νοσηλευτικής υπάρχει και για το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα του Δήμου Ωρωπού Ν. Αττικής.

Για την θέση με κωδικό 105 προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι των δήμων Δελφών και Δωρίδος του νομού Φωκίδας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μεσογείων 96, Τ.Κ. 11527, Αθήνα,

απευθύνοντάς την στο Τμήμα Υπηρεσιακής Κατάστασης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, Επιμελητών Ανηλίκων και Επιμελητών Κοινωνικής Αρωγής, υπ’ όψιν κου Παναγιώτη Καινούργιου, (τηλ. επικοινωνίας: 213 -1307033).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση