Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ράχες: Τρεις λόγοι να πας στο «NISI» τον Σεπτέμβριο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 14:31 Ράχες: Τρεις λόγοι να πας στο «NISI» τον Σεπτέμβριο!

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε και το «NISI» δεν σταματά τις δράσεις του!

Απόψε Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο σας περιμένουμε στην Παραλία Ραχών, στο «NISI»Πολυχώρος, μόλις 30 λεπτά από τη Λαμία!

Μία Βραδιά JAZZ LIVE στο NISI!

Σήμερα Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 21.00 το βράδυ το τρίο με Jazz Manouche ρεπερτόριο - σας περιμένει για μία μαγική βραδιά!

Τρεις δραστήριοι μουσικοί, ο κιθαρίστας Δημήτρης Πολίτης, ο βιολιστής Norbert Bouche κι ο τσελίστας Αλέξανδρος Κασαρτζής, λίγο πριν εμφανιστούν στο Volos Jazz Festival και στο Athens Django Festival, κάνουν στάση στο «NISI»και παρουσιάζουν στις Ράχες ένα manouche gypsy jazz πρόγραμμα επηρεασμένο από τους διάσημους Django Reinhardt και Stephane Grapelli.

Είσοδος ελεύθερη!

Περισσότερα εδώ: https://web.facebook.com/events/331566140736524/

Καθαρισμός Παραλίας Ραχών!  Are you #wheeling2help?

Αύριο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 18.00 - στo πλαίσιo της Παγκόσμιας Ημέρας Καθαρισμού της Γης, πάνω από 100 χώρες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να φροντίσουν και να καθαρίσουν, την ίδια μέρα, περιοχές σε ολόκληρο τον πλανήτη. Σε μία ημέρα, από την ανατολή του ήλιου στη Νέα Ζηλανδία μέχρι τη δύση του ήλιου στη Χαβάη, άνθρωποι σε όλον τον κόσμο θα συμμετέχουμε σε αυτή τη σπουδαία εθελοντική προσπάθεια!

Ελάτε να στείλουμε το δικό μας περιβαλλοντικό μήνυμα καθαρίζοντας την παραλία Ραχών με σημείο συνάντησης το «NISI» μας!

Τη δράση στηρίζουν η εθελοντική ομάδα Wheeling2help, ο διαδραστικός πολιτιστικός σύλλογος Ραχιωτών "Η Αλόπη" και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ραχών!

Μάλιστα, 2 από τους συμμετέχοντες θα κερδίσουν μετά από κλήρωση reusable ποτήρια και μεταλλικά καλαμάκια, προσφορά από την φανταστική ομάδα Let's Do it Greece!

Να είστε όλοι εκεί!

Περισσότερα εδώ: https://web.facebook.com/events/297051244418679/

Είστε έτοιμοι για ένα stand up γεμάτο γέλιο;

Αύριο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 22.00 σας περιμένουμε στο «NISI» Bar για μια αξέχαστη βραδιά διασκέδασης!

Το «NISI» Πολυχώρος έχει δώσει μια νέα πνοή στην Ανατολική Φθιώτιδα διοργανώνοντας μοναδικές εκδηλώσεις που αφορούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και το παιδί, σε ένα φανταστικό περιβάλλον με δέντρα δίπλα στη θάλασσα! Είναι ο καλύτερος τρόπος για μια σύντομη απόδραση για χαλάρωση, μπανάκι, ωραίο φαγητό αλλά και υπέροχες δραστηριότητες για οικογένειες και μη!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22380 31809 και www.nisi.com.gr