Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Νεκρός πατέρας δυο παιδιών - Έπεσε σε πηγάδι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 11:20 Φθιώτιδα: Νεκρός πατέρας δυο παιδιών - Έπεσε σε πηγάδι

Είχε πάει να κόψει τα χόρτα και έπεσε σε πηγάδι βάθους 10 μέτρων.

Μοιραίες στάθηκαν οι εργασίες στον κήπο της πατρικής του κατοικίας, για 52χρονο κάτοικο της Αρκίτσας που έχασε την Παρασκευή (14/9) τη ζωή του μετά από πτώση σε ανενεργό πηγάδι.

Ο 52χρονος είχε μεταβεί από το πρωί στη συγκεκριμένη κατοικία για να κόψει τα χόρτα και όπως όλα δείχνουν δεν πρόσεξε το άνοιγμα του πηγαδιού και έπεσε στο βάθος του που ξεπερνά τα 10 μέτρα.

Οι δικοί του άρχισαν να ανησυχούν όταν δεν απαντούσε στις κλήσεις τους και πήγαν να δουν τι είχε συμβεί. Ο αδερφός του από το άνοιγμα του πηγαδιού (επόμενη φώτο), που δεν ξεπερνά το ένα μέτρο, γύρω στις 15:45’ κατόρθωσε να δει ότι ήταν πεσμένος εκεί και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Το σημείο όπου έπεσε ο άτυχος 52χρονος

Στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα  Πυροσβέστες από τα Κλιμάκια της Αταλάντης και του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ ειδοποιήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ. Δυστυχώς από την πρώτη στιγμή του εντοπισμού του ο άτυχος άνδρας δεν έδινε σημεία ζωής προδιαγράφοντας τον τραγικό επίλογο.

Γύρω στις 18:00’ άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ κατάφεραν να τον ανασύρουν χωρίς τις αισθήσεις του, για να πιστοποιηθεί στη συνέχεια ο θάνατός του από γιατρό του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο σημείο.

Ο 52χρονος αγρότης είχε γεννηθεί στη Λαμία και ζούσε με την οικογένειά του στην Αρκίτσα. Αφήνει πίσω του δύο ανήλικα κορίτσια…