Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ποδηλάτης παρέσυρε παιδάκι σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 17:22 Λαμία: Ποδηλάτης παρέσυρε παιδάκι σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης!

Έχει παραγίνει το κακό λένε οι καταστηματάρχες της Ρήγα Φεραίου στη Λαμία...

Ένα μικρό παιδί τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο ποδήλατο στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της Λαμίας, την οδό Ρήγα Φεραίου.

Η κατηφόρα της παραπάνω οδού, έχει συχνά μετατραπεί σε πίστα αγώνων ποδηλάτων, σύμφωνα με καταγγελίες ιδιοκτητών και θαμώνων καταστημάτων που βρίσκονται κατά μήκος της, με ότι αυτό συνεπάγεται για την πιθανότητα ατυχήματος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 6:30’ το απόγευμα της Παρασκευής (14/9) και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο απρόσεχτος νεαρός ποδηλάτης παρέσυρε ένα 9χρονο αγοράκι προκαλώντας του εκδορές στο πρόσωπο κάτω από το μάτι του.

Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις χωρίς ευτυχώς να διαπιστωθεί κάτι σοβαρό, ωστόσο η ψυχική οδύνη του μικρού και των γονιών του ήταν μεγάλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν υπεβλήθη - τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο - κάποια μήνυση, παραμένει όμως ένα σημαντικό θέμα από τη στιγμή που διψήφιος αριθμός αναγνωστών, μας το έχει καταγγείλει στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα και μάλιστα με την παράκληση να γίνει κάτι πριν έχουμε τίποτα κακό!

«Νεαροί ποδηλάτες, οι περισσότεροι ανήλικοι και χωρίς να φορούν κράνος, τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα μέσα στους πεζόδρομους της πόλης και ειδικότερα στη Ρήγα Φεραίου. Αν στο διάβα τους βρεθεί κάποιο παιδί ή ηλικιωμένος θα έχουμε σοβαρό ατύχημα. Φυσικά εκτός από τους πεζούς κινδυνεύουν και οι ίδιοι από πιθανή σύγκρουση και με αυτοκίνητο, αφού πολλές φορές βγαίνουν χωρίς να ελέγχουν με μεγάλη ταχύτητα από τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην πλατεία Πάρκου. Τους έχουμε κάνει πολλές φορές παρατήρηση, αλλά δεν καταλαβαίνουν τίποτα...», έλεγε ένας από τους επαγγελματίες στο LamiaReport.