Πελασγία: Πήγε για "πότισμα" και βρέθηκε με χειροπέδες! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 08:08 Πελασγία: Πήγε για "πότισμα" και βρέθηκε με χειροπέδες! (ΦΩΤΟ)

Ο λόγος για έναν 42χρονο οικογενειάρχη, Αλβανικής υπηκοότητας, που τα τελευταία χρόνια διέμενε στην Πελασγία...

Η σύλληψη έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή «Προφήτης Ηλίας», στην Πελασγία, όπου ο 42χρονος είχε καμουφλαρισμένη μέσα σε δασική έκταση μια φυτεία με 11 δενδρύλια κάνναβης.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Ασφαλείας του Α.Τ. Στυλίδας είχαν εντοπίσει την φυτεία και την είχαν θέσει σε παρακολούθηση εδώ και αρκετές ημέρες.

Τελικά το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο 42χρονος πήγε να φροντίσει την καλλιέργεια, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο βρέθηκαν και εκριζώθηκαν 11 χασισόδεντρα τα οποία έφταναν μέχρι και τα 2,5 μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος είναι πατέρας δυο παιδιών, είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ τα τελευταία χρόνια διέμενε στην Πελασγία Φθιώτιδας.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 42χρονου στην Πελασγία:

Από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, συνελήφθη χθες (14-09-2018) το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας Φθιώτιδας, ένας 42χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε, στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη Χώρα μας.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν και έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εντός δασικής έκτασης στην ανωτέρω περιοχή, όπου υπήρχαν καλλιεργημένα δενδρύλλια κάνναβης.

Τη στιγμή που ο 42χρονος προσήλθε στο σημείο, προκειμένου να περιποιηθεί - ποτίσει την καλλιέργεια του, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ από τους αστυνομικούς συνολικά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (11) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (2,5) μέτρων.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση