Λαμία: Δόθηκε άμεσα στην κυκλοφορία μετά το παζάρι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 07:35 Λαμία: Δόθηκε άμεσα στην κυκλοφορία μετά το παζάρι

Δύο 24ωρα νωρίτερα δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία η οδός Φιλίας, καθώς τα συνεργεία του Δήμου Λαμιέων «καθάρισαν» μέσα στην Κυριακή (16/9) το χώρο από παράγκες και σκουπίδια.

«Το φετινό Παζάρι τελείωσε, οι παράγκες ήδη ξεστήθηκαν και ο δρόμος από σήμερα "άνοιξε"!», σημειώνει σε ανάρτηση του στο Facebook ο Δήμος Λαμιέων που αναφέρεται στις υπηρεσίες των υπαλλήλων:

«Με τη πολύ σημαντική και καθοριστική συμβολή των υπαλλήλων της καθαριότητας και του ηλεκτροφωτισμού του Δήμου μας, ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία σήμερα Κυριακή, δύο μέρες νωρίτερα από τον προγραμματισμό μας.

Ευχαριστούμε πολύ τις υπηρεσίες μας που αν και για εκείνους σήμερα είναι αργία, υπερέβαλαν εαυτούς προκειμένου να αποκαταστήσουν το δρόμο και να είναι σε χρήση ήδη από σήμερα.

Και του χρόνου!».

Ανάλογη ήταν και η ανάρτηση του αρμόδιου Αντιδήμαρχου Γιώργου Λάμπρου στο δικό του λογαριασμό στο Facebook, που έσπευσε να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους στο Δήμο για την άψογη δουλειά:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα στις Υπηρεσίες μας που για ακόμα μία φορά υπερέβαλαν εαυτό και καθάρισαν το χώρο αλλά και στους περίοικους για την κατανόηση που επέδειξαν όλη την εβδομάδα».

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση