Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητέρα 34χρονου Λαμιώτη: «Ο γιος μου δεν την ήθελε και αυτή τον εκδικήθηκε»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 16:25 Μητέρα 34χρονου Λαμιώτη: «Ο γιος μου δεν την ήθελε και αυτή τον εκδικήθηκε»

Τι λέει η μητέρα του 34χρονου Λαμιώτη που κατηγορείται για αρπαγή και βιασμούς...

Με σκυμμένο το κεφάλι, αμίλητος και φορώντας ένα τζόκεϊ για να καλύπτει το πρόσωπό του, ο 34χρονος που κατηγορείται για την αρπαγή και την ομηρία της Γαλλίδας φίλης του, έφθασε στα Δικαστήρια Λαμίας για να απολογηθεί στην ανακρίτρια . Όμως, μετά τις νέες διώξεις που του άσκησε ο εισαγγελέας πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.    

Οι εφιαλτικές στιγμές της Γαλλίδας στα χέρια του 34χρονου

Ο εφιάλτης για την 40χρονη Γαλλίδα ξεκίνησε, όπως η ίδια αποκάλυψε στους αστυνομικούς, μόλις μπήκε στο διαμέρισμα του 34χρονου. Όταν αρχικά την έδεσε νόμιζε ότι πρόκειται για ερωτικό παιχνίδι.  

«Μου έδεσε καλύτερα τα χέρια ενώ μου έδεσε και τα πόδια στους αστραγάλους και με έβαλε να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Στο κρεβάτι με κάποιο ύφασμα μου έκλεισε και τα μάτια και με σχοινί μου έδεσε τα γόνατα και τα μπράτσα στο ύψος του στέρνου. Με άφησε έτσι τρείς ώρες και εγώ άρχισα να κλαίω».  

Βρισκόμαστε στο δωμάτιο όπου η Γαλλίδα ισχυρίζεται ότι την είχε δέσει και φιμώσει ο 34χρονος. Μάλιστα όπως λέει στην κατάθεσή της φώναζε και ζητούσε απελπισμένα βοήθεια.  

Στο αρρωστημένο του μυαλό ο κατηγορούμενος, όπως ισχυρίζεται η Γαλλίδα,  ήθελε την πρώην ερωμένη του σκλάβα, μόνο δική του, όμηρο των περίεργων ορέξεών του. Έλεγε ότι θα την σκοτώσει.   

«Μου είπε ότι εάν φώναζα,  θα με σκότωνε. Τον ρώτησα ήρεμα τι ήθελε και αυτός μου είπε ότι δεν θα ξαναφύγεις για την Γαλλία και ότι είσαι ολοκληρωτικά δική μου. Με έλυσε και αυτός κοιμήθηκε χωρίς να με αγγίξει.  

Μου έδειξε το δωμάτιο και μου είπε καλώς ήρθες στην καινούργια σου φυλακή, είσαι φυλακισμένη εδώ. Του είπα ότι δεν ήθελα να μείνω εκεί, τότε αυτός μου ξανάδεσε τα χέρια, μπροστά αυτή τη φορά, τους αστραγάλους, μου έκλεισε το στόμα και τα μάτια και έφυγε».   

Η μητέρα του 34χρονου μίλησε αποκλειστικά στοκ κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου. Πιστεύει ότι όλα έγιναν για λόγους εκδίκησης: «Μάλλον επειδή ο γιος μου δεν την ήθελε, της είπε τέρμα, ήθελε να εκδικηθεί κατά κάποιο τρόπο», λέει.

Δείτε το βίντεο: