Eθνοφύλακας από τη Λαμία: «Η Γαλλίδα ήθελε να τη δέσω» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 20:26 Eθνοφύλακας από τη Λαμία: «Η Γαλλίδα ήθελε να τη δέσω» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο 34χρονος Λαμιώτης μίλησε στην Τασούλα Παπανικολάου για την Γαλλίδα και τις κατηγορίες για βιασμούς και αρπαγές.

«Τις έδενα με τη θέλησή τους, δεν βίασα ποτέ καμία κοπέλα», υποστηρίζει μιλώντας αποκλειστικά στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου ο εθνοφύλακας από τη Λαμία. Δίνει την δίκη του εκδοχή για το αν κρατούσε όμηρο ή όχι τη Γαλλίδα φίλη του. 

«Υπάρχει ζήλια στη μέση. Ήρθε η γυναίκα κανονικά την φιλοξένησα διατηρούσαμε σχέσεις, δεν υπήρχε ούτε βία ούτε πρόθεση για απαγωγή τίποτα», υποστηρίζει.

«Την έδενα με τη συναίνεσή της εδώ και χρόνια. Είχε ξανάρθει δεύτερη φορά  στην Ελλάδα, δεν ήταν η πρώτη φορά, ήταν όλα συνεννοημένα από την αρχή, δεν θα έκανα τίποτα χωρίς τη θέλησή της», τονίζει.

Τα δεσίματα με σχοινί στα χέρια και τα πόδια, οι μονωτικές ταινίες στο στόμα  ήταν μέρος ενός ερωτικού παιγνιδιού, δηλώνει.

«Δεν έκλαψε ποτέ. Και ποτέ δεν την έφερα σε θέση  να νιώσει έτσι. Ακόμα και το δέσιμο ήταν τόσο χαλαρό  που οποιαδήποτε στιγμή έλυνε τα χέρια της. Ήταν μέσα  στο παιχνίδι αυτό. Κατ’ αρχήν μου έλεγε όχι πίσω τα  χέρια μου, μπροστά,  ήταν στο  παιχνί,δι τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο».

«Την έδιωξα»

Όπως υποστηρίζει, η Γαλλίδα θέλει να τον εκδικηθεί επειδή την παράτησε:

«Εγώ το προηγούμενο βράδυ καταρχήν είχα ξεκαθαρίσει τα πράγματα.  Της λέω εσύ γυρνάς Γαλλία, συνεχίζεις τη ζωή σου  και εγώ συνεχίζω τη ζωή μου στην Ελλάδα. Δοκιμάσαμε για σχέση και δεν πέτυχε  και δεν το δέχτηκε γι αυτό και αντέδρασε έτσι». 

«Μου έστελνε ερωτικές φωτογραφίες από τη Γαλλία που ήταν δεμένη»

Η 40χρονη Γαλλίδα από την πλευρά της δηλώνει ότι επί τρεις ημέρες την κρατούσε όμηρο. Την είχε κλειδώσει, την είχε δέσει και την αποκαλούσε σκλάβα του. Οι δικηγόροι του κατηγορούμενου κατέθεσαν στην ανακρίτρια υπόμνημα με φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η 40χρονη ήταν εκείνη που του έστελνε από τη Γαλλία ερωτικές  φωτογραφίες που ήταν δεμένη. 

Ρωτήσαμε τον εθνοφύλακα τι συνέβη και με τις δυο γυναίκες που τον κατηγορούν ακόμα και για βιασμό. 

Τι απάντησε; Ότι δεν έχει βιάσει καμία κοπέλα:

«Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Δεν έχω βιάσει καμία κοπέλα.  Είναι ζήλια. Γιατί η μία από αυτές τις δύο ήμουνα πεντέμιση έξι χρόνια ήταν ερωτευμένη μαζί μου και με ζήλευε παράφορα. Ήταν φουλ ερωτευμένη μαζί μου. Δεν είχε δεχτεί ποτέ ότι θα χωρίσουμε  με είχε ακολουθήσει και στην Κω.  Μου το φύλαγε αυτό». 

Δείτε τι είπε ο 34χρονος από τη Λαμία στη συνάδελφο Τασούλα Παπανικολάου από το Star:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση