Καραΐσκος: «Ήταν μία εφιαλτική νύχτα...» - Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Λοκρών - (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 08:20 Καραΐσκος: «Ήταν μία εφιαλτική νύχτα...» - Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Λοκρών - (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκος Λιόλιος: «Μετράμε τις πληγές μας...»

Τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 τα σχολεία  Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λοκρών,  θα είναι κλειστά λόγο των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν  στην περιοχή, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Κλειστά θα είναι επίσης τα σχολεία στους Δήμους: Χαλκιδέων, Ερέτριας, Ιστιαίας – Αιδηψού.

Παράλληλα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί της Σκιάθου και κυρίως της έντονης βροχόπτωσης, ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτριος Πρεβεζάνος με απόφασή του αναστέλλει τη λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) για τη Δευτέρα.

Για τη δύσκολη νύχτα που πέρασε όλη η Λοκρίδα και για την καταστροφή που συντελέσθη στο Θεολόγο από τα ακραία φαινόμενα, μίλησαν στο LamiaReport ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Θύμιος Καραΐσκος και ο Δήμαρχος Λοκρών, Νίκος Λιόλιος:

Για κάθε πληροφορία ή για οτιδήποτε άλλο αντιμετωπίζουν οι Δημότες, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Δήμου Λοκρών, 22330 80888.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση