Εκτύπωση αυτής της σελίδας

30 φορητοί υπολογιστές στο Νοσοκομείο Λαμίας από το Raches 4Life

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 20:03 30 φορητοί υπολογιστές στο Νοσοκομείο Λαμίας από το Raches 4Life

30 φορητούς υπολογιστές (tablets) παρέδωσε το πρωί της Δευτέρας στη Διοίκηση του Γ.Ν. Λαμίας, η εθελοντική ομάδα Wheeling2help, η οποία συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Αντικαρκινική Εταιρεία-παράρτημα Λαμίας την εκδήλωση «Raches 4Life-Ράχες για τη Ζωή», τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την αγορά τους.

«Η ως άνω ευγενική χορηγία συνέπεσε με την αναβάθμιση του πληροφοριακού συστήματος του Νοσοκομείου μας, με την οποία η Διοίκηση του ΓΝ Λαμίας στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας από τους επαγγελματίες Υγείας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης, που μαζί με τον Αναπληρωτή Διοικητή Ανδρέα Κολοκυθά παρέλαβαν τους υπολογιστές.

«Η Διοίκηση του ΓΝ Λαμίας και προσωπικά ο Διοικητής, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους του εθελοντές που βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης με την ευχή παρόμοιες εκδηλώσεις εθελοντισμού να λαμβάνουν χώρα πάντα υπέρ του δημοσίου αγαθού της υγείας», καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Χατζημαργαρίτη.