Συνεδρίασε η Επιτροπή Διαβούλευσης Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 12:48 Συνεδρίασε η Επιτροπή Διαβούλευσης Δομοκού

Πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα  1 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δομοκό, η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης με θέματα  ημερήσιας διάταξης «Διατύπωση απόψεων και υποβολή προτάσεων επί της σύνταξης του προσχεδίου του Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2019», υπό την προεδρία του Δημάρχου Δημήτρη Τζιαχρήστα  και με τη συμμετοχή εκπροσώπων  φορέων του Δήμου.

Στην εισήγησή του ο Δήμαρχος, τόνισε μεταξύ άλλων: «Παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε δεδομένου ότι οι πόροι  προς τους Δήμους έχουν μειωθεί,  εξακολουθούμε να εργαζόμαστε καθημερινά πάνω στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Θεωρούμε, συνεπώς, απαραίτητη  την  ευρεία συμμετοχή φορέων και δημοτών στη διαμόρφωση σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον του Δήμου και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις δικές σας απόψεις.».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο κ. Τζιαχρήστας αναφέρθηκε, επίσης, σε έργα που είναι σε εξέλιξη, σε αυτά  που πρόκειται να ενταχθούν σε προγράμματα και παρουσιάστηκαν συγκεντρωτικά στοιχεία του προσχεδίου του Προϋπολογισμού για το 2019. Στη συνέχεια, ακολούθησε συζήτηση και εκφράστηκαν  σημαντικά  ζητήματα από τους παρευρισκόμενους καθώς και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους.

Κατά την συνεδρίαση το παρόν, επίσης, έδωσαν υπάλληλοι των Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση