Έκλεψε τη Mercedes αλλά η συνέχεια δεν ήταν όπως τη φανταζόταν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 09:10 Έκλεψε τη Mercedes αλλά η συνέχεια δεν ήταν όπως τη φανταζόταν

Βγήκε εκτός δρόμου και άρπαξε φωτιά...

Στις φλόγες παραδόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ένα αυτοκίνητο στην περιοχή Καππά και πάνω στο δρόμο Καρδίτσας - Μουζακίου και μετά εκτροπή που προηγήθηκε του οδοστρώματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του KarditsaLive.Net διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά σε όχημα μάρκας mercedes που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου στη διασταύρωση προς Πύργο Ιθώμης.

Στο σημείο έσπευσε όχημα με δύο πυροσβέστες από το Μουζάκι που προχώρησε σε κατάσβεση της φωτιάς στο όχημα το οποίο όμως έχει υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες διερχομένων οδηγών ο οδηγός του οχήματος φαίνεται να έφυγε από το συμβάν αμέσως μετά την έξοδό του από το δρόμο.

Αξιοπερίεργο ωστόσο ήταν ότι ο οδηγός του οχήματος δεν ήταν στο σημείο όμως λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. στο δρόμο προς Καρδίτσα και μετά από μαρτυρία διερχόμενου οδηγού.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο από πολυκατοικία της Καρδίτσας το προηγούμενο βράδυ.

Ο 32χρονος που συνελήφθη ως υπαίτιος της κλοπής και της ζημιάς στο όχημα θα οδηγηθεί αρμοδίως ωστόσο μένει να διευκρινιστεί αν ήτας αυτός που προκάλεσε την φωτιά στο όχημα για να σβήσει τα ίχνη του ή αν ήταν συνέπεια του τροχαίου ατυχήματος.

Προανάκριση για το θέμα πραγματοποιεί το Α.Τ. Καρδίτσας και οφείλουμε να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο 32χρονος εμπλέκεται σε παρόμοιες υποθέσεις κλοπών οχημάτων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση