Κι άλλο 32χρονο «φυντάνι» πίσω από την κλοπή και τη φωτιά σε ΙΧ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 15:34 Κι άλλο 32χρονο «φυντάνι» πίσω από την κλοπή και τη φωτιά σε ΙΧ

Είχε αρκετό… «ψωμί» η υπόθεση με την καμένη Mercedes που βρέθηκε στην περιοχή Καππά στο δρόμο Καρδίτσας – Μουζακίου το Σάββατο (6/10) το μεσημέρι.

Μετά τη σύλληψη του 32χρονου οδηγού της, που αποδείχτηκε ότι την είχε κλέψει από την πυλωτή οικοδομής, την επόμενη μέρα το μεσημέρι συνελήφθη και ο συνομήλικος συνεργός του και μάλιστα επ’ αυτοφώρω την ώρα που προσπαθούσε να αφαιρέσει άλλο ΙΧ στην Καρδίτσα.

Συνολικά, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 32χρονος εμπλέκεται στο διάστημα 22 Σεπτεμβρίου 2018 έως και την Κυριακή (7/10) σε οκτώ κλοπές – διαρρήξεις, σε ισάριθμα σταθμευμένα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα στην Καρδίτσα, επτά τετελεσμένες και μία σε απόπειρα, αποκομίζοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ, δύο ηλεκτρονικούς πλοηγούς (gps), προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Από την κατοχή του κατασχέθηκαν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο και ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, με παραποιημένα στοιχεία, προκειμένου να διερευνηθεί το νόμιμο της κατοχής τους, ένας πλοηγός (gps), ο οποίος αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση