Ανάρτηση του Δήμου Λαμιέων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε που έγινε στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 20:42 Ανάρτηση του Δήμου Λαμιέων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε που έγινε στη Λαμία

Στη μεγάλη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων-Νέων και το Κύπελλο Under 14 & 21, αναφέρεται ανάρτηση του Δήμου Λαμιέων στο Facebook:

«Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων - Νέων, ταξίδεψε για πρώτη φορά εκτός Αθηνών. Η συνάντηση όλων των αθλητών, των συνοδών και των θεατών δόθηκε στη Λαμία, στη καρδιά της Ελλάδος όπου πάνω από 800 αθλητές από όλη τη χώρα κατέκλυσαν τη πόλη μας για να απολαύσουν και να ζήσουν από κοντά αυτό το ξεχωριστό θέαμα!

Ο Δήμος Λαμιέων θα στέκεται πάντοτε συμπαραστάτης και αρωγός σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και αθλητικές διοργανώσεις.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Απρίλιο του 2019 με το “2ο Karate Open Series 2019” και πάλι στη Λαμία!»

Είχε προηγηθεί την Κυριακή ανάρτηση του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη για τη διοργάνωση:

«Η Λαμία μας συγκέντρωσε για μια ακόμα φορά το ενδιαφέρον του αθλητικού κόσμου, πανελλαδικά, φιλοξενώντας για δύο ημέρες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων-Νέων και το Κύπελλο Under 14 & 21.

Για πρώτη φορά, το Πρωτάθλημα ταξίδεψε εκτός Αθηνών για να έρθει μέχρι το Χαλκιοπούλειο, συνεχίζοντας την άψογη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Λαμιέων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, μετά και το απόλυτα επιτυχημένο Open Series Λαμία 2018 το οποίο θα επαναληφθεί τον Απρίλιο 2019.

Εκατοντάδες αθλητές από όλη τη χώρα αλλά και πάρα πολλοί επισκέπτες χάρισαν στη Λαμία ένα ξεχωριστό, θεαματικό και δυναμικό Σαββατοκύριακο, εκπληρώνοντας έτσι και το στόχο που θέσαμε από την αρχή της θητείας μας, να γίνει δηλαδή η Λαμία σημείο αναφοράς και στον αθλητισμό φιλοξενώντας διοργανώσεις πανελλαδικής εμβέλειας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση