Θύμα άγριου ξυλοδαρμού μια από τις κόρες της Μαρίν Λε Πεν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 16:52 Θύμα άγριου ξυλοδαρμού μια από τις κόρες της Μαρίν Λε Πεν

Η 19χρονη Mathilde είναι κόρη της Μαρίν Λε Πεν από τον πρώτο της γάμο με τον Franck Chauffroy. Η ηγέτης του Εθνικού Συναγερμού έχει και μια μεγαλύτερη κόρη από τον πρώτο της σύζυγο, την 20χρονη Jehanne.

Η κόρη της Μαρίν Λε Πεν δέχτηκε την επίθεση στις 02:40 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, ενώ βρισκόταν σε μπόουλινγκ στη Ναντέρ, προάστιο στα δυτικά του Παρισιού. Μαζί της ήταν ο 18χρονος ξάδερφός της, ο οποίος επίσης έπεσε θύμα της επίθεσης από τους δυο άνδρες, ηλικίας 32 και 47 ετών. Οι δράστες της επίθεσης συνελήφθησαν επί τόπου και θα οδηγηθούν στο δικαστήριο στις 23 Οκτωβρίου. Έως τότε έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από δικαστικές πηγές, η νεαρή Ματίλντ βγήκε να πάρει αέρα όταν την πλησίασαν δυο άνδρες και άρχισαν να της χαϊδεύουν το σώμα γιατί… κρύωνε. Ο ξάδερφός της προσπάθησε να τους απομακρύνει και τότε του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον άγρια.

Στη συνέχεια, επιτέθηκαν στην κόρη της Μαρίν Λε Πεν, την οποία χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα. Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με την υποψία πως έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο ξάδερφός της.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η επίθεση στην κόρη της Μαρίν Λε Πεν συνδέεται με οποιοδήποτε τρόπο με το γεγονός πως είναι συγγενής της επικεφαλής του ακροδεξιού Εθνικού Συναγερμού. Οι δράστες δεν φαίνεται να ήξεραν καν ποια είναι το θύμα τους.

Αυτό βέβαια δεν σταμάτησε τη μητέρα της, Μαρίν Λε Πεν, να μιλήσει για «συνέπειες πολιτικών επιλογών που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια». «Ήταν μια επίθεση σε δυο παιδιά 19 και 18 ετών. Είναι η καθημερινότητα για πολλούς συμπατριώτες μας, γονείς που, όπως εγώ, δεν βλέπουν τα παιδιά τους να βγαίνουν για μια σχολική βραδιά ή ένα δείπνο με φίλους με ηρεμία», είπε η Λε Πεν όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Μιλώντας για την κατάσταση της κόρης της, η ηγέτης της γαλλικής ακροδεξιάς είπε πως «είναι καλά αλλά όπως κάθε άλλο κορίτσι στην ηλικία της που έρχεται αντιμέτωπο με κάτι τέτοιο, είναι σοκαρισμένη».

Με πληροφορίες από Le Figaro, Le Monde και La Croix

Προσαρμοσμένη αναζήτηση