«Έφυγε» ξαφνικά ο υπαρχιφύλακας των Φυλακών Μαλανδρίνου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 08:22 «Έφυγε» ξαφνικά ο υπαρχιφύλακας των Φυλακών Μαλανδρίνου

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Φωκίδας ο ξαφνικός χαμός του Υπαρχιφύλακα των Φυλακών Μαλανδρίνου Θύμιου Τσιρλιάγκου.

Ο 46χρονος υπαρχιφύλακας έφυγε ξαφνικά το πρωί της Δευτέρας (8/10) με τα αίτια του θανάτου του να αποδίδονται σε πνευμονικό οίδημα.

Ο πόνος αβάσταχτος για την οικογένεια και τους φίλους του που τον αποχαιρέτισαν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Σερνικακίου.

Από το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ Φωκίδας, του οποίου ήταν μέλος, εκδόθηκε η παρακάτω συλλυπητήρια επιστολή:

«Η είδηση του αδόκητου χαμού του αγαπητού συντρόφου μας και φίλου Ευθύμιου Τσιρλιάγκου, μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Φωκίδας, μας πλημμύρισε με ανείπωτη θλίψη και πόνο.

Την βαθειά τους θλίψη εκφράζουν επίσης τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματός μας, των Δημοτικών μας Οργανώσεων καθώς και όλοι οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής στο νομό μας, για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, ακάματου αγωνιστή για την προκοπή του τόπου μας, του οποίου το ήθος, η σεμνότητα και προπάντων η ευθύτητα του χαρακτήρα του, αποτελούν για όλους μας παρακαταθήκη και οδηγό στους δημοκρατικούς και προοδευτικούς προσανατολισμούς μας.

Στην οικογένειά του, εκφράζουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας».

Συγκινητική και η ανακοίνωση των συναδέλφων του εργαζομένων στις Φυλακές Μαλανδρίνου:

«Δυστυχώς χάσαμε άλλο ένα νέο συνάδελφο,υπαρχιφύλακα,πάνω από όλα άνθρωπο και από τα πιο δυναμικά και δημιουργικά μέλη του Δ.Σ.σωματείου μας, με πάρα πολλές επιτυχίες και σε συνδικαλιστικό επίπεδο….Ο αγαπητός μας συνάδελφος Θύμιος Τσιρλιάγκος έφυγε αιφνιδίως από παθολογικά αίτια και η απώλεια του θα είναι πολύ μεγάλη για όλους μας, θα είμαστε πιο φτωχοί στις όποιες δύσκολες και υπεύθυνες αποφάσεις μας και στα όποια σοβαρά προβλήματα αυτού του δύσκολου εργασιακού μας χώρου…Ο Θύμιος θα παραμείνει στις καρδιές μας και ως κινητήρας της ομαδικότητας,δημιουργικότητας και συλλογικότητας, θα υπάρχει και θα ζει για πάντα ως ξεχωριστός ακόμα και για τους πιο παράξενους συναδέλφους.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση