Φθιώτιδα: Δηλητηρίασαν αυτό το πανέμορφο κουταβάκι κι άλλα έξι σκυλιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 20:10 Φθιώτιδα: Δηλητηρίασαν αυτό το πανέμορφο κουταβάκι κι άλλα έξι σκυλιά

Αυτός είναι ο Μπούμπης ένα αθώο κουταβάκι, που μαζί με άλλα έξι μεγαλύτερα σκυλιά, πέθανε από φρικτούς πόνους συνέπεια της δηλητηρίασης από φόλες που πέταξε εγκληματίας/ες στον Κάτω Μπράλο.

Φυσικά για το δολοφόνο δεν έχει σημασία αν τα απροστάτευτα αδέσποτα είναι μωρά ή μεγάλα σκυλιά. Σίγουρα δεν επηρεάζεται ο ύπνος του, αντικρύζοντας κατάματα αυτή τη φατσούλα ή όποιο άλλο σκυλί δολοφόνησε συνειδητά επειδή του χαλούσαν την αισθητική!

Τα συγκεκριμένα αδέσποτα μαζί με ένα - δύο άλλα, που συμπτωματικά γλύτωσαν, είχαν γίνει κάτοικοι του χωριού, αφού τα φρόντιζαν και τα αγαπούσαν.

Τα σκυλιά μεταφέρθηκαν με αφόρητους πόνους σε κτηνιατρείο στην Αμφίκλεια, όπου παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν κάτοικοι και ο κτηνίατρος δεν κατάφεραν να επιζήσουν.

Θερμή παράκληση από αυτούς που συνεχίζουν να είναι άνθρωποι, όποιος γνωρίζει ή έχει δει κάτι να το καταγγείλει στο ΑΤ Αμφίκλειας.

Δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητα τέτοια εγκλήματα, καθώς ο δράστης ή οι δράστες με την ίδια ευκολία που αφαίρεσαν τόσες αθώες ζωές, άλλο τόσο εύκολα δε θα διστάσουν αύριο να σκοτώσουν και κάποιον άνθρωπο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση