ΣΥΡΙΖΑ: Με Τσίπρα και… Καμμένο η Κεντρική Επιτροπή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 09:17 ΣΥΡΙΖΑ: Με Τσίπρα και… Καμμένο η Κεντρική Επιτροπή

Με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα που είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος.

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ με… Καμμένο και όλες τις πολιτικές εξελίξεις

Η Κ.Ε. συνεδριάζει σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, στον πολυχώρο «Αθηναΐς».

Στην ατζέντα της Κ.Ε. βρίσκονται όλες οι πολιτικές εξελίξεις. Και όπου πολιτικές εξελίξεις, βάλτε στις κορυφαίες θέσεις το ζήτημα με την ενδοκυβερνητική κόντρα, μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και Πάνου Καμμένου.

Οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας στις ΗΠΑ προκάλεσαν και την βεντέτα με την Εφημερίδα των Συντακτών και κάπως έτσι θεωρείται απίθανο να μην κάνει αναφορές ο πρωθυπουργός στο ζήτημα κατά την διάρκεια της ομιλίας του.

Στην ατζέντα βρίσκονται επίσης οι επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις: Αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές, εθνικές εκλογές, καθώς επίσης και η ανασυγκρότηση του κόμματος και εκλογή νέας Πολιτικής Γραμματείας.

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο στόχος είναι το αργότερο στις αρχές Νοεμβρίου να έχουν αποφασιστεί οι υποψηφιότητες που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις Περιφέρειες.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής το «χρίσμα» έχει δοθεί σε 7 Περιφέρειες. Πρόκειται για τους δύο νυν περιφερειάρχες που είχαν στηριχθεί και την προηγούμενη φορά, τη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Επίσης, τον νυν περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη, τον Γιώργο Δέδε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον νυν περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τον Κωνσταντίνο Κατσιμίγα για την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη και τον Δημήτρη Αναγνωστάκη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

ΣΥΡΙΖΑ

Αναφορικά με την εκλογή νέας Πολιτικής Γραμματείας την ερχόμενη Κυριακή, φαίνεται να προκρίνεται να υπάρξει πρόταση για ενιαία ΠΓ, με μικρότερο αριθμό μελών από τη σημερινή, η οποία αριθμεί 29 μέλη, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει και πρόταση για διατήρηση της σημερινής δομής της ΠΓ. Τονίστηκε η επιθυμία όλων η νέα ΠΓ να προκύψει με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com