Aδελφός Λαγούδη: Την δολοφόνησαν για 100.000 ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 12:10 Aδελφός Λαγούδη: Την δολοφόνησαν για 100.000 ευρώ

Σε νέες αποκαλύψεις προχωρά ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη την ώρα που ξετυλίγεται το νήμα των ερευνών για τον θάνατο της νεαρής γυναίκας, μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.  Η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, πριν από 9 μήνες στη λίμνη Τριχωνίδα και οι συγγενείς της εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε. Μιλούν για ένα καλά οργανωμένο έγκλημα που έγινε κυρίως για οικονομικούς λόγους. Ο αδερφός της δηλώνει στην εφημερίδα «Real News» ότι από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, λείπει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

«Το κίνητρο της δολοφονίας ήταν κυρίως οικονομικό. Πριν από μήνες είχε πουλήσει κάποια από τα κτήματά της. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν βρέθηκε το ακριβές αντίκρισμα της πώλησης. Λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που φτάνει μέχρι και τα 100.000 ευρώ», αναφέρει ο Γιώργος Λαγούδης, μιλώντας στην εφημερίδα.

«Υποψίες μπορεί να έχω πολλές για το πού μπορεί να πήγαν τα χρήματα, αλλά δεν έχουμε δει ακόμα τα στοιχεία της δικογραφίας. Είναι πολύ βαριά η κατηγορία για να την εκστομίζουμε χωρίς ντοκουμέντα».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής, υποστηρίζει πως η Ειρήνη Λαγούδη δεν έδωσε αυτά τα χρήματα σε συγγενικό της πρόσωπο. «Εικάζουμε πως είναι πολύ φιλικό ή στενό της πρόσωπο στο οποίο πρέπει να είχε απέραντη εμπιστοσύνη. Κάποια στιγμή όταν φάνηκε πως αυτή η σχέση διαρρηγνύεται πρέπει να τα ζήτησε πίσω. Ε, αυτό ήταν η αιτία που ξεκίνησε η διαδικασία του θανάτου της».

 

Πηγή: Real news

Προσαρμοσμένη αναζήτηση