ΤΕΙ Στερεάς: Πρόσκληση σε νέους επιστήμονες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 22:05 ΤΕΙ Στερεάς: Πρόσκληση σε νέους επιστήμονες

Για την απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας…

O Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2018-2019 στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας», προσκαλεί Νέους Επιστήμονες, κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος Ειδίκευσης να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παροχή διδακτικού έργου το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες Νέοι/ες Επιστήμονες, κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος Ειδίκευσης καλούνται να υποβάλλουν πρόταση υποψηφιότητας για τις θέσεις που προκηρύσσονται ανά Επιστημονικό Πεδίο, προκειμένου να διδάξουν τα μαθήματα, του εκάστοτε Επιστημονικού Πεδίου, των προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών των Τμημάτων του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Ο φάκελος υποψηφιότητας θα κατατεθεί σε δύο αντίγραφα τα οποία θα πρέπει να έχουν υποβληθεί έως 30/10/2018 και ώρα 9:00-14:00, στον ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, Ψαχνά Ευβοίας, 34400

Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής για την ημερομηνία υποβολής θα λαμβάνεται υπόψη η σφραγίδα του Ταχυδρομείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Σε περίπτωση υποβολής αίτησης για περισσότερα από ένα τμήματα, παρακαλείσθε να υποβάλλετε αντίστοιχο αριθμό φακέλων συνυποβάλλοντας την αντίστοιχη πρόταση υποψηφιότητας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε κάθε πρόταση. Ηλεκτρονική πρόταση δίχως έντυπη κατάθεση δικαιολογητικών δεν θα αξιολογηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στην κα. Χ. Κυριάκου (τηλ. 22280 99526, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση