Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για δύο Συμβάσεις Ιδιωτικού Έργου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 09:05 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για δύο Συμβάσεις Ιδιωτικού Έργου

Από το ΤΕΙ Στερεάς…

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη δύο (2) συμβάσεων Ανάθεσης έργου ιδιωτικού δικαίου εξωτερικών Αξιολογητών στα πλαίσια υλοποίησης του έργου ERASMUS+CBHE project 585681-EPP-1-2017-1-EL-EPPKA2-CBHEJP «Electrical Energy Markets and Engineering Education – ELEMEND», το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η αξιολόγηση των νέων μαθημάτων και προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών (MSc) που θα αναπτυχθούν και υλοποιηθούν στα πλαίσια του ELEMEND στα Παν/μια:

International Burch University (ΒΟΣΝΙΑ & ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ)

University of Tuzla (ΒΟΣΝΙΑ & ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ)

University of East Sarajevo (ΒΟΣΝΙΑ & ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ)

Mediteranean University (ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ)

University of Novi Sad – UNS (ΣΕΡΒΙΑ)

Singidunum University (ΣΕΡΒΙΑ)

University of Pristina in Kosovska Mitrovica (ΚΟΣΟΒΟ*)

Technical college of applied sciences Urosevac (ΚΟΣΟΒΟ*)

University for Business and Technology (ΚΟΣΟΒΟ*)

*Σύμφωνα με την Απόφαση 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ

Οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) καλούνται να υποβάλλουν την πρότασή τους οι ίδιοι ή αποστέλλοντας ταχυδρομικά την σχετική επιστολή, με τα απαιτούμενα αποδεικτικά, η οποία πρέπει να περιέλθει στην υπηρεσία πρωτοκόλλου, της Γραμματείας του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, μέχρι την Τετάρτη 31/10/2018 ώρα 14.30 μ.μ. με την ένδειξη:

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε.)

Ψαχνά Ευβοίας, ΤΚ 34400

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Σύμβασης Ανάθεσης έργου Ιδιωτικού Δικαίου, στα πλαίσια του έργου “ELEMEND” (αρ. πρωτ. πρόσκλησης 2364/15-10-2018)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com