Στο Δομοκό ο Γιάννης Σαρακιώτης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 10:52 Στο Δομοκό ο Γιάννης Σαρακιώτης

Στο Δομοκό βρέθηκε τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης.

Πρώτη επίσκεψη ήταν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου από το Διευθυντή Δημήτρη Τσούτσο και τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Συγχρόνως ο κ. Σαρακιώτης είχε την ευκαιρία να μάθει «από πρώτο χέρι» το έργο του νέου τομέα του Ε.Κ.Α.Β., ο οποίος ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν ένα μήνα με εξειδικευμένο προσωπικό και δύο ασθενοφόρα. Ο τομέας του Ε.Κ.Α.Β. αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και πλέον έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία.

Ακολούθησε συνάντηση του Βουλευτή Φθιώτιδας με το Δήμαρχο Δομοκού Δημήτρη Τζιαχρήστα με τον πρώτο να ενημερώνει τον δεύτερο για τον ψηφισμένο πλέον νόμο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο οποίος δίνει λύση στο πρόβλημα της αδυναμίας πρόσβασης των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα. Άλλωστε, πολλές από τις λεγόμενες «λευκές περιοχές», για τις οποίες δίνεται λύση, βρίσκονται και εντός των ορίων του Δήμου Δομοκού.

Τέλος, ο κ. Σαρακιώτης ενημερώθηκε αναλυτικά από τον κ. Τζιαχρήστα, αλλά και από τους Αντιδημάρχους,Αθανάσιο Αυγέρη και Γεώργιο Κόγια για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Δομοκού και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός του Δήμου στις προσπάθειες επίλυσής τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση