Με καλοκαιρία ο εορτασμός του Αγίου Λουκά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 09:21 Με καλοκαιρία ο εορτασμός του Αγίου Λουκά

Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά τμήματα της χώρας και στο Αιγαίο, με πιθανότητα λίγων βροχών τοπικού χαρακτήρα στη Θράκη, στην Εύβοια και πιθανόν στα ορεινά της Κρήτης περιμένουμε την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου.

Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 8 έως 25 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία, όπου θα είναι 2 έως 4 βαθμούς χαμηλότερη, στην Ήπειρο από 10 έως 27, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 25 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 15 έως 24 βαθμούς, ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας από δυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις.

Για την ανατολική Στερεά και την Εύβοια προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες και κατά τόπους ασθενείς βροχές. Τις βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 στη νότια Πελοπόννησο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού την Παρασκευή

Την Παρασκευή αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικοί-βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιοσημείωτη μεταβολή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση