Νίκαια: Τι υποστηρίζει ο αστυνομικός για την ομηρία του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 18:33 Νίκαια: Τι υποστηρίζει ο αστυνομικός για την ομηρία του

Ο 34χρονος αστυνομικός δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν τα ξημερώματα στο 2ο όροφο διαμερίσματος στη Νίκαια.

Όπως ο ίδιος κατέθεσε: «Ήμουν με μοτοσυκλέτα, είδα δυο άτομα τους οποίους θεώρησα ύποπτους για λαθρεμπόριο, φώναζαν έντονα, τους δήλωσα ότι είμαι αστυνομικός και όταν τους ρώτησα τι γίνεται μου επιτέθηκαν και άρχισαν να με χτυπούν».

Ο 34χρονος αστυνομικός συνεχίζει αναφέροντας πως τους ακολούθησε μέσα στην πολυκατοικία και κατάφερε να τους εγκλωβίσει στον δεύτερο όροφο. «Επιτέθηκαν και πάλι εναντίον μου, αμύνθηκα, όμως ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του διαμερίσματος και βγήκαν άλλα 15 άτομα. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής κατόρθωσαν να με βάλουν στο διαμέρισμα».

Όπως περιγράφει συνέχισε να αμύνεται και κατάφερε να φτάσει κοντά στην πόρτα η οποία όμως δεν είχε χερούλι. «Με έριξαν κάτω, άρχισαν να με χτυπούν και με έδεσαν με ένα σεντόνι πάνω σε μια καρέκλα. Συνέχιζαν να με χτυπούν με ένα σκαμπό και να με γρονθοκοπούν. Ένας κράταγε και μαχαίρι. Αισθάνθηκα έναν πόνο στο δεξί αυτί, δεν ξέρω αν ήταν από το σκαμπό ή το μαχαίρι».

Από την συμπλοκή ο αστυνομικός έφυγε με σπασμένη μύτη, κάταγμα στη γνάθο, σπασμένα δόντια αλλά και τριάντα ράμματα στο κεφάλι.

Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ. Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν, πέραν όλων των άλλων, είναι για ποιο λόγο βρέθηκε στο σημείο ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας, γιατί δεν πήρε τηλέφωνο να ενημερώσει το Κέντρο Επιχειρήσεων αλλά και για ποιο λόγο μπήκε χωρίς ενισχύσεις στο εσωτερικό του κτιρίου.

Την ίδια ώρα εξετάζονται οι καταθέσεις και καταγγελίες των Πακιστανών που κάνουν λόγο για ληστεία από τον ίδιο τον αστυνομικό και δύο ακόμη συναδέλφους του αστυνομικούς. Επίσης εξετάζεται και καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο συγκεκριμένος αστυνομικός λειτουργούσε εκφοβιστικά για λογαριασμό κυκλώματος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛΑΣ θα προχωρήσει σε άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου ενώ εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο αστυνομικός είχε το πιστόλι στην ζώνη και το οποίο δεν χρησιμοποίησε ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και οι μετανάστες.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση