Νέα στοιχεία για τον άγριο ξυλοδαρμό επιχειρηματία στα Τρίκαλα – Παραμένει στο νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 08:12 Νέα στοιχεία για τον άγριο ξυλοδαρμό επιχειρηματία στα Τρίκαλα – Παραμένει στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες η ένταση μεταξύ των συνολικά έξι εμπλεκόμενων (οι 5 με τον 1) στην υπόθεση διαρκεί μέρες τώρα και κορυφώθηκε την Παρασκευή, όταν και οι δυο φέρονται να άδειασαν από εμπόρευμα και χρήματα το κατάστημα του επιχειρηματία τον οποίο κατηγορούν ότι τους χρωστάει μεγάλο χρηματικό ποσό.

Άγριος καβγάς και καταγγελίες

Η συνέχεια δόθηκε στο σπίτι του επιχειρηματία (οι έξι άντρες είναι γνωστοί μεταξύ τους)  με έντονη φασαρία η οποία προκάλεσε και την αναστάτωση των γειτόνων. Ο επιχειρηματίας φέρεται να καταγράφηκε να «ομολογεί» ότι χρωστάει συγκεκριμένο ποσό και τελικά στη 1 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής μετέβησαν στην Α.Δ. Τρικάλων, με την κάθε πλευρά να καταθέτει τη δικιά της εκδοχή και τους πέντε να ζητούν τη σύλληψη του επιχειρηματία για χρέη. Αυτό δεν ήταν δυνατόν να συμβεί καθώς η καταγγελία δεν στήριζε αυτόφωρο αδίκημα.

Στις 6 το πρωί ειδοποιήθηκε ο δικηγόρος του επιχειρηματία και κλήθηκε η αστυνομία στο σπίτι του, προκειμένου να καταγραφεί το γεγονός, αλλά και οι ζημιές στο χώρο και στο αυτοκίνητό του.

Έρχονται μηνύσεις

Στις 6.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε άθλια ψυχολογική και σωματική κατάσταση ο επιχειρηματίας εισήχθη τραυματίας στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και νοσηλεύεται με την οικογένειά του στο πλευρό του, ενώ ο δικηγόρος αυτού  ετοιμάζει καταγγελία και μηνύσεις, μιλώντας για «ξυλοδαρμό, οικονομικές διαφορές σε σχέση με υπόθεση δανεισμού με τόκους, βαρύ ξυλοδαρμό, παράνομη κατακράτηση, παράνομη εισβολή στην οικία του, εκβίαση, ληστεία και πολλά άλλα που αφορούν κακουργηματικές πράξεις».

Η καταγγελία για ξυλοδαρμό δεν φαίνεται να αφορά όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Πηγή: trikalavoice.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση