Φθιώτιδα: H κάμερα κατέγραψε τη ληστεία - Ο υπάλληλος όρμησε στο ληστή, αλλά...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 08:16 Φθιώτιδα: H κάμερα κατέγραψε τη ληστεία - Ο υπάλληλος όρμησε στο ληστή, αλλά...

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία σε πρατήριο στο  Μαρτίνο - 650 ευρώ η λεία του κουκουλοφόρου που ευτυχώς δεν πυροβόλησε.

Βίντεο όπου φαίνεται η πάλη του υπαλλήλου πρατηρίου στο Μαρτίνο με οπλισμένο ληστή, παρουσίασε ο Ant-1.

Το βίντεο επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του LamiaReport, καθώς τον «πιστολέρο» προσπάθησε να αφοπλίσει ο υπάλληλος του πρατηρίου, χωρίς αποτέλεσμα και χωρίς ευτυχώς ο ληστής να πυροβολήσει.

Δείτε το βίντεο:

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 11:00' το βράδυ της Παρασκευής (19/10) στην περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στη θέση "Ζέση", όπου βρίσκεται πρατήριο της "ΒP".

Ο ληστής φορώντας κουκούλα πλησίασε αρχικά μια 48χρονη υπάλληλο του πρατηρίου και με την απειλή όπλου της ζήτησε τα χρήματα.

Κοντά στο σημείο όπου ο ληστής απειλούσε την 48χρονη, ήταν ένας ακόμη υπάλληλος, επίσης 48 ετών, που ο ληστής δεν τον είχε αντιληφθεί. Εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη όρμησε πάνω στον ληστή και προσπάθησε να τον εξουδετερώσει, ενώ έριξε κάτω και την συνάδελφό του.

Ο ληστής αφού απομακρύνθηκε από τη συμπλοκή, άρχισε να απειλεί εκ νέου τους δυο υπαλλήλους με το πιστόλι απειλώντας ότι θα τους σκοτώσει.

Τελικά ο κουκουλοφόρος με το πιστόλι πήρε 650€ από τον έναν υπάλληλο και έφυγε τρέχοντας μέσα στο σκοτάδι, προς ένα διπλανό χωράφι.

Οι υπάλληλοι αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία κινητοποιήθηκε και έκανε έρευνες στην περιοχή της Λοκρίδας, χωρίς ωστόσο να εντοπίσει τον ληστή.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Λαμίας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση