Φθιώτιδα: Άφησαν δύο κλεμμένα και έκλεψαν δύο άλλα αυτοκίνητα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 07:45 Φθιώτιδα: Άφησαν δύο κλεμμένα και έκλεψαν δύο άλλα αυτοκίνητα! (ΦΩΤΟ αρχείου)

Μπαράζ κλοπών οχημάτων σημειώθηκε πιθανότατα αργά το βράδυ ή ξημερώματα Τρίτης (23/10) στη Δυτική Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στο Παλιούρι Καστρίου, καθώς έκαναν φτερά δύο αγροτικά.

Συγκεκριμένα εκλάπη το αυτοκίνητο, που βλέπετε κάτω στη φωτογραφία, ένα TOYOTA HILUX με αριθμό πινακίδας ΜΙΤ-6354.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του δίνει και αμοιβή για οποιαδήποτε πληροφορία (τηλέφωνο επικοινωνίας με τον ίδιο 6970614576).

Λίγο αργότερα το πρωί της Τρίτης (23/10) διαπιστώθηκε ότι από το ίδιο μέρος οι κλέφτες είχαν αφαιρέσει και ένα VW TARO με πινακίδες κυκλοφορίας ΜΙΤ-6181.

Το ξεχωριστό της υπόθεσης είναι ότι μερικές εκατοντάδες μέτρα από εκεί που εξαφανίσθηκαν τα παραπάνω αυτοκίνητα, βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα δύο άλλα οχήματα, ένα επίσης αγροτικό και ένα τζιπάκι LADA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για οχήματα που εκλάπησαν νωρίτερα το προηγούμενο βράδυ από χωριά της Καρδίτσας.

Πιθανότατα οι ίδιοι που έκλεψαν τα δύο οχήματα από την Καρδίτσα, να πραγματοποίησαν «καταδρομική» στη Φθιώτιδα, κάνοντας «ανταλλαγή» με πιο «χρήσιμα», σε ανταλλακτικά, οχήματα.

Οι κλοπές καταγγέλθηκαν στο ΑΤ Σπερχειάδας, μετά την εύρεση όμως και των εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο σημείο βρέθηκε και η σήμανση, ψάχνοντας ίχνη των δραστών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση