Προκήρυξη θέση υποδιευθυντή στο 14ο Δημοτικό Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 09:37 Προκήρυξη θέση υποδιευθυντή στο 14ο Δημοτικό Λαμίας

Την πλήρωση με επιλογή, της κενούμενης θέσης Υποδιευθυντή στο 12/θ 14ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας και με θητεία για το υπόλοιπο της τριετούς θητείας, η οποία ξεκινά με την τοποθέτηση και λήγει στις 31/07/2020, προκηρύσσει η Περιφερειακή διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.

Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, από την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 και εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερών, ήτοι μέχρι και την Τετάρτη 07 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15.00, στα Γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας (Τμήμα Γ΄ Προσωπικού).

Αν οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της οκταετούς διδακτικής υπηρεσίας ή της πιστοποιημένης γνώσης Τ.Π.Ε. Α΄ επιπέδου, υποψήφιοι μπορεί να είναι και εκπαιδευτικοί με μικρότερο χρόνο υπηρεσίας ή χωρίς πιστοποιημένη γνώση Τ.Π.Ε. αντίστοιχα.

Η Διεύθυνση Π.Ε. Φθιώτιδας στις 08-11-2018 θα διαβιβάσει στο διευθυντή του 14ου Δ.Σ. Λαμίας αντίγραφα των αιτήσεων των υποψηφίων για την πλήρωση της θέσης του Υποδιευθυντή του σχολείου τους, για τη διαμόρφωση πρότασης από το σύλλογο διδασκόντων.

Για τις προϋποθέσεις επιλογής κι άλλες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση