Λαμία: Προσφορές σε φακούς επαφής και υγρά φακών στα οπτικά "Παπαδημητρόπουλος"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 11:11 Λαμία: Προσφορές σε φακούς επαφής και υγρά φακών στα οπτικά "Παπαδημητρόπουλος"

Προσφορά 1 - Φακοί Επαφής μηνιαίοι, Bausch Lomb 6τεμ (ΜΟΝΟ με 15€)

Οι φακοί επαφής SofLens COMFORT της Bausch + Lomb παρέχουν καθαρή όραση με την καθημερινή άνεση που αναζητάτε.

Οι φακοί SofLens COMFORT είναι κατασκευασμένοι από ένα υλικό ανθεκτικό στις  πρωτεϊνικές εναποθέσεις, που συνδυάζει εξαιρετική απόδοση, άνεση και οπτική οξύτητα.

 

Προσφορά 2 - Ένα ζευγάρι μηνιαίοι Bausch Lomb & υγρό sky vision 50ml (MONO με 10€)

Οι φακοί επαφής SofLens daily disposable συνδυάζουν εξαιρετική άνεση όλη την ημέρα με απίστευτα ευκρινή, καθαρή όραση, ιδιαίτερα την νύχτα. Ο SofLens παρέχει όλα τα οφέλη ενός φρέσκου, καινούριου ημερήσιου φακού μιας χρήσης αλλά και πολλά περισσότερα – παρέχοντάς σας την βέλτιστη εμπειρία χρήσης φακών.

Φρέσκοι, καινούριοι φακοί καθημερινά. Τέρμα ο καθημερινός καθαρισμός, η αποθήκευση ή η φροντίδα. Φορέστε τους για μια ημέρα, και μετά πετάξτε τους. Άνεση. Όραση. Ευκολία.

Εξαιρετική άνεση όλη την ημέρα

Οι ημερήσιοι φακοί μιας χρήσης SofLens επιτυγχάνουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης με την τεχνολογία ComfortMoist Technology – μοναδικός σχεδιασμός του φακού και καινοτόμο διάλυμα συσκευασίας. Ο σχεδιασμός του φακού είναι εξαιρετικά λεπτός, επιτρέποντας μια αξιοσημείωτα φυσική αίσθηση στο μάτι. Το διάλυμα συσκευασίας αργής έκλυσης δημιουργεί ένα μαξιλαράκι υγρασίας γύρω από τους φακούς – διατηρώντας τα μάτια σας άνετα όλη την ημέρα, μέχρι το τέλος της.

 

Προσφορά 3 Μηνιαίοι φακοί επαφής Johbson oasys, 6τεμ (ΜΟΝΟ με 24€)

Ο Oasys είναι ο κορυφαίος φακός επαφής 15νθήμερης αντικατάστασης της οικογένειας Acuvue . Περιέχει Hydroclear Plus, παρέχοντας ακόμα περισσότερο οξυγόνο συνδυάζοντας κορυφαία άνεση για περισσότερες ώρες σε σχέση με τους υπόλοιπους συμβατικούς φακούς.

 

Προσφορά 4 - Υγρό φακών επαφής Renu 360ml & 60ml Δώρο (MONO με 8€)

Το ReNu Multiplus αναγεννά τους φακούς επαφής σας και σας κάνει να αισθάνεστε ότι φοράτε ένα φρέσκο ζευγάρι κάθε ημέρα.

Το ReNu Multiplus είναι ένα διάλυμα πολλαπλών χρήσεων  που παρέχει άνεση ίδια με αυτή των νέων φακών.

Το ReNu Multiplus παρέχει ένα στρώμα άνεσης για την χρήση των φακών επαφής σας. Χρησιμοποιήστε το για τον καθαρισμό, το ξέβγαλμα, την απολύμανση και την αποθήκευση των μαλακών φακών επαφής σας. Με την καθημερινή χρήση, αφαιρεί την εναπόθεση πρωτεϊνών. Νοιώστε ότι φοράτε ένα φρέσκο ζευγάρι φακών, με ένα στρώμα υγρασίας.

Επειδή τα μάτια σας είναι πολύ σημαντικά

Μην πειραματίζεστε απλώς με οποιαδήποτε μάρκα. Τα διάφορα διαλύματα μπορεί να μην είναι συμβατά και δεν είναι όλα τα διαλύματα ασφαλή για όλους τους φακούς. Πάντοτε να ακολουθείτε το κατάλληλο πρόγραμμα καθαρισμού/απολύμανσης και χρήσης των φακών και επισκεφτείτε τακτικά κάποιον ειδικό στην φροντίδα της όρασης εάν έχετε απορίες σχετικά με την φροντίδα των φακών.

 

Προσφορά 5 - Υγρό φακών επαφής Biotrue 360ml & 60ml Δώρο (MONO με 9€)

Δοκιμάστε το διάλυμα πολλαπλών χρήσεων Biotrue σήμερα -και αισθανθείτε την προηγμένη φροντίδα των φακών, εμπνευσμένη από την βιολογία των ματιών σας. Το Biotrue δημιουργήθηκε μετά από εντατική μελέτη του τρόπου λειτουργίας του ματιού ώστε να καθαρίζεται, να ενυδατώνεται και να διατηρείται υγιές με φυσικό τρόπο.

Το Biotrue παρέχει εξαιρετική απολύμανση και είναι το μοναδικό διάλυμα που συνδυάζει τρεις καινοτομίες, εμπνευσμένες από την βιολογία:

  • Έχει pH ίδιο με των υγιών δακρύων
  • Έχει ένα λιπαντικό που συναντάται φυσικά στα μάτια
  • Διατηρεί ορισμένες επωφελείς πρωτεΐνες των δακρύων ενεργές

Το Biotrue βοηθά στην διατήρηση των φακών υγρών για έως και 20 ώρες, ίσως γι' αυτό το 97% των ατόμων που δοκίμασαν το Biotrue είναι ικανοποιημένοι μαζί του και το προτιμούν σε μια σχέση 3:1 ως προς το κυρίαρχο διάλυμα πολλαπλών χρήσεων.

 

Προσφορά 6 - Υγρό φακών επαφής Aquasoft 380ml & 60ml Δώρο & Κολλύριο ενυδάτωσης Δώρο (MONO με 9€)
 
  • AQUASOFT 380ml Προηγμένο Διάλυμα Πλήρους Φροντίδας όλων των τύπων Μαλακών Φακών Επαφής και Σιλικόνης Υδρογέλης.
  • Πολύ Αποτελεσματικό και εύκολο για καθημερινή χρήση..
  • Ξεπλένει- Απολυμένει- Συντηρεί - Αφαιρεί Πρωτείνες και Λιπαίνει τους Μαλακούς Φακούς Επαφής. 
  • Το AQUASOFT ειναι ενα ισότονο υδατώδες Αντιμικροβιακό και Αντιβακτηριακό διάλυμα καθαρισμού  που περιεχει polyhexanide ( 0,00013 % ) καί υαλουρονικό νάτριο, για επιπλέον προστασία.
  • Διαθέτει έναν φυσικό Ενυδατικό παράγοντα που εξυπηρετεί τα πιο ευαίσθητα μάτια 

 

Προσφορά 7 FreshLook ή Bausch Lomb μηνιαίοι φακοί επαφής (με χρώμα) palno, (MONO με 20€)
 
Έγχρωμοι φακοί επαφής μηνιαίας αντικατάστασης, καθημερινής χρήσης για έντονη ή διακριτική αλλαγή του χρώματος των ματιών. Οι φακοί επαφής FreshLook® είναι οι μόνοι έγχρωμοι φακοί με την τεχνολογία χρώματος 3 σε 1. Η τεχνολογία αυτή σε συνδυασμό με το δικό σας χρώμα ματιών δίνει ένα τελείως φυσικό αποτέλεσμα δίνοντας ώθηση στη φυσική σας ομορφιά. Έτσι, ακόμα και αν δε χρειάζεστε διόρθωση της όρασής σας, οι έγχρωμοι φακοί FreshLook® σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το χρώμα που πάντα ονειρευόσασταν...

 

 

Προσφορά 8 - Φακοί επαφής ημερήσιοι focus dailies (ΜΟΝΟ με 20€)
 
Mε τους ημερήσιους φακούς επαφής απολαμβάνετε μεγαλύτερη υγιεινή με ένα φρέσκο φακό στο μάτι σας κάθε μέρα και απολαμβάνετε τη μέγιστη ευκολία καθώς δεν χρειάζεστε υγρά συντήρησης.
Οι νέοι Dailies AquaComfortPlus είναι ακόμη πιο άνετοι από τους απλούς Dailies και διατηρούν την άνεση τους μέχρι το τέλος της ημέρας.
 
Καταστήματα Παπαδημητρόπουλος

Στο καταστήματα Παπαδημητρόπουλος θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία σε σκελετούς οράσεως, ηλίου, ακουστικά, είδη καθαρισμού κ.α. 

Σε καλή συνεργασία με όλες τις μεγάλες και επώνυμες εταιρίες προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή και πάνω από όλα με το απαραίτητο service και τα ανταλλακτικά που θα προϋποθέσουν την άψογη πώληση.

 

Info:
Περιοχή: Λαμία, Φθιώτιδα, ΤΚ 35100
Διεύθυνση: Καποδιστρίου 4
Τηλ: 2231021376, 2231022075 & Fax: 2231029053

Έλα κι εσύ την παρέα μας στο facebook Papadimitropoulos Optika

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση