Συνεδριάζει για τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου το Επιμλεητήριο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 21:04 Συνεδριάζει για τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου το Επιμλεητήριο

«Λευκή Νύκτα» από τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας.

Συνεδριάζει την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018  και ώρα 18:00 το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, Όθωνος 3, με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Βασικό θέμα τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου και οι επόμενες ενέργειες του ΔΣ προκειμένου να τρέξει το πρόγραμμα.

Θέμα επίσης είναι η ενίσχυση του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας για τη διεξαγωγή της «Λευκής Νύκτας» που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018.

Αναλυτικά:

1) Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 8/24-9-2018 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

2) Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου: α) Απόφαση έγκρισης εφαρμογής του εγχειριδίου διαδικασιών διοικητικής ικανότητας για συγχρηματοδοτούμενα έργα της προγραμματικής περιόδου 2014-2020 από τις υπηρεσιακές μονάδες του Επιμελητηρίου μας, β) Απόφαση ορισμού Υπευθύνου Έργου για τα ΑΚΕ, γ) Απόφαση έγκρισης αποδοχής του μνημονίου συνεργασίας με το Δήμο Λαμιέων και εξουσιοδότηση υπογραφής του. (εισηγητής κ.Σανίδας)

3) Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας για οικονομική ενίσχυση του ενόψη της διοργάνωσης στις 9-11-2018 εκδηλώσεων «Λευκής Νύκτας» στην πόλη της Λαμίας. (εισηγητής κ. Ρίζος)

4) Συζήτηση και λήψη απόφασης για την τοποθέτηση διαφημιστικού πανό του Επιμελητηρίου μας στο ΔΑΚ Λαμίας. Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για την σχετική οικονομική προσφορά: α) του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 και β) της επιχείρησης μέλος μας ΑΓΑΜ. ΤΣΑΚΩΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ για την κατασκευή του διαφημιστικού πανό του Επιμελητηρίου μας και έγκριση αυτών. (εισηγητής κ. Ψειρόπουλος)

5) Έγκριση της συμμετοχή μας στην διοργάνωση του «6ου Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού για καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα». Καθορισμός του εκπροσώπου μας στις Επιτροπές Αξιολόγησης των εργασιών που θα υποβληθούν και εξουσιοδότηση της ΔΕ για τις περαιτέρω ενέργειες που θα απαιτηθούν για την επιτυχή διοργάνωσή του Μαθητικού Διαγωνισμού. (εισηγητής κ.  Κυρίτσης)

6) Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας στο 1ο Ναυτιλιακό Clusterστην χώρα μας κατόπιν του με αρ. 3249/19-9-2018 εγγράφου του Προέδρου του ΕΒΕΠ κ. Κορκίδη. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

7) Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για τις αιτήσεις επιχειρήσεων μελών μας που υποβλήθηκαν για την επιχορήγηση της συμμετοχής τους στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL – PARIS 2018 και λήψη απόφασης. (εισηγητής κ. Σανίδας)

8) Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το από 11-10-2018 έγγραφο αίτημα της επιχείρησης – μέλους μας ΚΑΤΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ για την επιδότηση της συμμετοχής της στην 16η Εμπορο βιοτεχνική έκθεση Καρδίτσας και λήψη απόφασης. (εισηγητής κ. Σανίδας)

9) Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για τα όσα συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στην Άμφισσα την Δευτέρα 29-10-2018. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

10) Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το Αντίγραφο κίνησης της μερίδας μας στο Κοινό Κεφάλαιο του Ν. 2469/97. (εισηγητής κ. Ρίζος)

11) Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση