Λαμία: Εκπτώσεις, «Λευκή Νύχτα» και στο βάθος «Black Friday»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 12:42 Λαμία: Εκπτώσεις, «Λευκή Νύχτα» και στο βάθος «Black Friday»

Ανοιχτά όσα καταστήματα το επιθυμούν την 1η Κυριακή του Νοέμβρη…

Σε αναθέρμανση της αγοράς, μετά από έναν μέτριο Σεπτέμβρη και τον λιγότερο αποδοτικό Οκτώβρη, προσδοκούν οι εμπορικές επιχειρήσεις από την ερχόμενη Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, οπότε ξεκινούν οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις.

Η χειμερινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδων ήτοι έως τις 15 Νοεμβρίου, με τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας να διοργανώνει στο ενδιάμεσο και τη «Λευκή Νύχτα».

Η γιορτή των ντόπιων εμπόρων θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 και αισιοδοξούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα δώσουν την αφορμή στους πολίτες να βγουν στην αγορά για ψώνια και διασκέδαση.

Σημειώνουμε επίσης ότι την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου, επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Τέλος μετά την ολοκλήρωση των ενδιάμεσων εκπτώσεων, έρχεται στις 23 Νοεμβρίου 2018, η ξενόφερτη «Black Friday», η ημέρα των μεγάλων προσφορών (μέχρι πρότινος σε καταστήματα τεχνολογίας και ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συσκευών), η οποία μάλιστα φέτος αναμένεται να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση