Εμπορικός Σύλλογος: Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου η «Λευκή Νύχτα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 11:31 Εμπορικός Σύλλογος: Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου η «Λευκή Νύχτα»

Με την υποστήριξη του δήμου Λαμιέων…

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί τελική η «Λευκή Νύχτα» στη Λαμία, μετά από συνεννόηση του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας και του Δήμου.

Το νυχτερινό άνοιγμα των καταστημάτων θα συμπέσει με το άναμμα του χριστουγεννιάτικού δέντρου, μετά από συνεννόηση με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Βίβιαν Αργύρη.

Αρχικά είχε δοθεί ως ημερομηνία διεξαγωγής της «Λευκής Νύχτας» η 9η Νοεμβρίου, ημερομηνία που κατατέθηκε και στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας που θα συνδράμει στη διοργάνωση. Θεωρήθηκε όμως ότι θα ήταν καλύτερα να μην είναι στην περίοδο των ενδιάμεσων χειμερινών εκπτώσεων και επειδή η χριστουγεννιάτικη περίοδος ήταν κοντά, προκρίθηκε η ιδέα να γίνει μαζί με τη μεγάλη γιορτή του ανάμματος του χριστουγεννιάτικού δέντρου στην πλατεία Πάρκου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημο πρόγραμμα για τις εκδηλώσεις που θα συνοδεύσουν τη «Λευκή Νύχτα», αλλά και για το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου Λαμιέων που κάθε χρόνο ξεκινά με το άναμμα του δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης και τη συνοδεία μουσικού προγράμματος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση