Δείτε σε ζωντανή σύνδεση την επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας του Κώστα Μπακογιάννη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 18:54 Δείτε σε ζωντανή σύνδεση την επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας του Κώστα Μπακογιάννη

Με κεντρικό σύνθημα «Ξεκινάμε μαζί, για να φέρουμε τα κάτω πάνω», ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ανακοινώνει και επίσημα την υποψηφιότητά του για το Δήμο της Αθήνας.

Με την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κώστα Μπακογιάννη σήμερα το απόγευμα (6.30 μ.μ.) στο Γκάζι, ξεκινάει ουσιαστικά η «μάχη» για τον Δήμο της Αθήνας, που αποτελεί εν πολλοίς και μια άτυπη αφετηρία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο νυν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης θα ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με κεντρικό σύνθημα «Ξεκινάμε μαζί για να φέρουμε τα κάτω πάνω. Για να σηκωθούμε ψηλότερα. Ξεκινάμε μαζί γιατί η Αθήνα μας ανήκει».

Δείτε σε ζωντανή σύνδεση από το Γκάζι, τον Κώστα Μπακογιάννη να ανοίγει τα χαρτιά του για να φέρει τα… Κάτω – Πάνω στο Δήμο Αθηναίων.

Παρακολουθήστε Live: (η αναμετάδοση θα ξεκινήσει με την έναρξη της παρουσίασης γύρω στις 7:00')

Ο κ. Μπακογιάννης αναμένεται να δώσει έμφαση στην ασφάλεια και την καθημερινότητα των πολιτών, αναφερόμενος, όμως, και στις κατηγορίες που δέχεται ο Δήμος Αθηναίων.

Από αύριο ο κ. Μπακογιάννης αναμένεται να ξεκινήσει περιοδείες σε γειτονιές προκειμένου να ενημερωθεί από τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση