Μπακογιάννης: «Να κάνουμε ηλεκτροσόκ στην πόλη» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 08:11 Μπακογιάννης: «Να κάνουμε ηλεκτροσόκ στην πόλη» - ΒΙΝΤΕΟ

 Πλήθος κόσμου στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας - Ξεκινά περιοδεία σε κάθε γειτονιά της Αθήνας…

Με κεντρικό σύνθημα «Αθήνα Ψηλά», ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ανακοίνωσε στην αίθουσα εκδηλώσεων της «Πειραιώς 117 Academy» στο Μετρό Κεραμεικός την υποψηφιότητά του για το Μητροπολιτικό Δήμο της Αθήνας.

Σε έναν ασφυκτικά γεμάτο χώρο, ο Κώστας Μπακογιάννης, επέλεξε να βρίσκεται σε ένα χώρο γύρω από το κοινό του, που αποδείχτηκε ιδιαίτερα θερμό και σε κάποιες περιπτώσεις εκδηλωτικό, σε όσα έλεγε από εξέδρας ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Ζητώντας στο τέλος από δω και στο εξής να τηρείται το γνωστό «τα παράπονά σας στο δήμαρχο», ζήτησε πρώτα από όλα όλοι οι πολίτες του Δήμου Αθηναίων να καταθέσουν τα προβλήματα και τις ιδέες τους για το καινούριο στοίχημα που βάζει εκείνος στην αυτοδιοικητική του πορεία. Άλλωστε ενημέρωσε ότι από αύριο ξεκινά περιοδεία σε κάθε γειτονιά της Αθήνας για αυτό το λόγο.

Νωρίτερα είχε φροντίσει να περιγράψει το οδοιπορικό του στο χώρο της Αυτοδιοίκησης ξεκινώντας από το «αγροτικό» του που πραγματοποίησε στο Καρπενήσι, σημειώνοντας ότι ήταν χρέος του, αλλά και το ότι πέτυχε με τους ανθρώπους του να καταστήσει έναν μικρό επαρχιακό Δήμο σε πρότυπο.

Περιγράφοντας συνοπτικά τα όσα μικρά καταστρέφουν την ημέρα στην πρωτεύουσα και δεν αφήνουν τους κατοίκους της να απολαύσουν τα μεγάλα, υποσχέθηκε ότι θα δουλέψει πάνω σε αυτά ώστε η Αθήνα να ξαναγίνει σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Ακρόπολη της.

Τόνισε ωστόσο ότι δεν μηδενίζει τίποτα από όσα καλά έγιναν μέχρι τώρα, πάνω στα οποία θα προσθέσει μακριά από τη λογική του «παραλάβαμε καμένη γη».

Δείτε παρακάτω όλη την ομιλία Μπακογιάννη από τον Κεραμεικό:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση