Λαμία: Αδέσποτα προκάλεσαν τροχαίο με μηχανάκι - Τραυματίστηκε ο πατέρας γλίτωσε το κοριτσάκι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 08:06 Λαμία: Αδέσποτα προκάλεσαν τροχαίο με μηχανάκι - Τραυματίστηκε ο πατέρας γλίτωσε το κοριτσάκι

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε το 6χρονο κοριτσάκι του - Το μεσημέρι σημειώθηκε ανάλογο περιστατικό και στην περιοχή του Αγίου Λουκά στη Λαμία (δείτε εδώ).

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 7:00' το απόγευμα στη νότια πλευρά της πόλης, στη Λεωφ. Δημοκρατίας, κοντά στο πρατήριο της "ΕΛΙΝ".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 42χρονος κινούνταν με το μηχανάκι επί της λεωφόρου Δημοκρατίας, έχοντας πίσω του και την 6χρονη κόρη του.

Ξαφνικά πετάχτηκαν στο δρόμο τρία με τέσσερα αδέσποτα σκυλιά, με αποτέλεσμα να παρασύρει το ένα από αυτά.

Ο πατέρας και το κοριτσάκι βρέθηκαν στο δρόμο, με αποτέλεσμα ο πατέρας να τραυματιστεί στο κεφάλι. 

Ευτυχώς το κοριτσάκι πέρα από το ισχυρό σοκ δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί.

Το σκυλί που παρασύρθηκε είναι νεκρό, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες είναι συχνό φαινόμενο οι επιθέσεις αδέσποτων σε διερχόμενα ποδήλατα, μηχανάκια και αυτοκίνητα.

Το μεσημέρι ένα ζευγάρι που επέστρεφε σπίτι του επίσης με μηχανάκι δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα στην περιοχή του Αγίου Λουκά.

«Η επίθεση έγινε εκεί στη βρυσούλα που είναι η νέα εκκλησία του Αγίου Λουκά. Και σε άλλα σημεία της Τυμφρηστού υπάρχει πρόβλημα με αδέσποτα, αλλά στο συγκεκριμένο σημείο έχει παραγίνει το κακό. Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα από τους υπεύθυνους γιατί θα γίνει τροχαίο. Κινδυνεύει κόσμος. Ειδικά όσοι κυκλοφορούν με μηχανάκια...», είπε ο καταγγέλλων στο LamiaReport.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση