Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν έχουν αφήσει αγροτικό για αγροτικό!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 08:02 Δεν έχουν αφήσει αγροτικό για αγροτικό! (φωτογραφία αρχείου)

Οι κλέφτες των 4Χ4 ξαναχτύπησαν…

Νέες κλοπές επαγγελματικών αυτοκινήτων σημειώθηκαν ξημερώματα, τις τελευταίες 24 ώρες.

Συγκεκριμένα ξημερώματα Τρίτης 6 Νοεμβρίου και στις Διευθύνσεις Αστυνομίας στην Κεντρική Ελλάδα σήμανε συναγερμό για δύο κλοπές αγροτικών από τη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας.

Και τα δύο είναι Hilux Toyota, το ένα μπεζ με αριθμό κυκλοφορίας ΒΟΙ 7233 και το άλλο λευκό με αριθμό ΒΟΟ 4877.

Ακολούθησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/11) μία ακόμη κλοπή. Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 7 το πρωί ο ιδιοκτήτης ενός ασημί Ford Ranger στα Βάγια Βοιωτίας αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητό του είχε κάνει φτερά. Ο αριθμός κυκλοφορίας του για όποιον έχει δει ή αντιληφθεί κάτι είναι ΒΙΖ 4967.

Δυστυχώς είναι πολλά τα χτυπήματα σε ΙΧΦ κυρίως τετρακίνητα σε περιοχές της κεντρικής Ελλάδας το τελευταίο διάστημα και οι ιδιοκτήτες τέτοιων οχημάτων θα πρέπει να έχουν το νου τους. Σύμφωνα και με παλαιότερες επιχειρήσεις της αστυνομίας, τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα γίνονται στόχος διαρρηκτών οι οποίοι στη συνέχεια τα διοχετεύουν σε κλεπταποδόχους που τα διαλύουν για ανταλλακτικά.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες από το Παλιούρι Καστρίου εκλάπησαν δύο αγροτικά αυτοκίνητα. Τότε μάλιστα οι κλέφτες είχαν αφήσει στη θέση τους δύο άλλα, πιο παλιά και λιγότερο χρήσιμα για ανταλλακτικά, αυτοκίνητα!