Λαμία: Δεν ήταν «άγνωστος» ο διαρρήκτης που μαχαιρώθηκε στο διαμέρισμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 09:00 Λαμία: Δεν ήταν «άγνωστος» ο διαρρήκτης που μαχαιρώθηκε στο διαμέρισμα

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια από το ρεπορτάζ για το μαχαίρωμα, που έγινε μέσα σε διαμέρισμα λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στην οδό Αντικύρας στη Λαμία.

Ο 32χρονος που μόλις είχε μετακομίσει σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου σε πολυκατοικία της συγκεκριμένης οδού, φαίνεται ότι δεν έγινε τυχαία στόχος του 24χρονου διαρρήκτη, τον οποίο και μαχαίρωσε.

Όπως σημειώσαμε και στο προηγούμενο ρεπορτάζ στο σπίτι του 32χρονου υπήρχε μικροποσότητα ηρωίνης και 35 ναρκωτικά δισκία, καθώς και 78 δισκία αναβολικών, τα οποία και πιθανότατα είχε βάλει στο μάτι ο νεαρός διαρρήκτης.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν επίσης τη σύνδεση των δύο, στο επεισόδιο που έλαβε χώρα λίγο νωρίτερα γύρω στις 10:00' το βράδυ της Τρίτης (6/11) στα σκαλάκια της πλατείας Λαού.

Εκεί ο 32χρονος είχε ρίξει μερικές ψιλές – όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς – σε μια παρέα Ρομά, όταν τα χάλασαν στην αγοροπωλησία ενός κινητού! Για την περίπτωση της διάρρηξης, καθώς βρέθηκε παραβιασμένη και η πόρτα του διαμερίσματος, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει αν πρόκειται για κάποιον από την παρέα που συνεπλάκη και απλά αμύνθηκε όταν είδε τον άγνωστο στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την πλευρά του ο Ρομά φέρεται να υποστηρίζει ότι γνωριζόντουσαν με τον 32χρονο και είχαν συναλλαγές, ωστόσο φαίνεται ότι θέλησε να εξασφαλίσει τα... «προϊόντα» της συναλλαγής, δωρεάν!

Στο διαμέρισμα του 32χρονου βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, 38 ναρκωτικά δισκία, καθώς και 78 δισκία αναβολικών. 

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας, ενώ οι δύο άνδρες συνελήφθησαν κατά περίπτωση για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών, καθώς και για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση