Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Μετωπική με ένα νεκρό και δύο τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 08:25 Φθιώτιδα: Μετωπική με ένα νεκρό και δύο τραυματίες (φωτογραφία αρχείου)

Δεν τραυματίστηκαν σοβαρά οι δυο νεαροί Λαμιώτες, που επέβαιναν στο ένα αυτοκίνητο.

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση με ένα νεκρό και δύο τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τις 3:00' το μεσημέρι της Πέμπτης (8/11) στην περιοχή του Δομοκού και πιο συγκεκριμένα μεταξύ Κορομηλιάς και Ξυνιάδας, λίγο πριν την είσοδο του Ε65.

Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες δύο οχήματα συγκρούσθηκαν με σφοδρότητα έχοντας αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα οι οδηγοί τους και ένας ακόμη επιβάτης να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια.

Διερχόμενοι οδηγοί και διασώστες του ΕΚΑΒ κατόρθωσαν να απεγκλωβίσουν τραυματισμένους τους δύο εκ των τριών εγκλωβισμένων, που δεν κινδυνεύει η ζωή τους, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των Πυροσβεστών από το Κλιμάκιο Δομοκού για να απεγκλωβίσουν τον άλλον οδηγό έναν 64χρονο άνδρα που ήταν δυστυχώς νεκρός.

Οι τραυματίες, ο 26χρονος οδηγός και ο 25χρονος συνοδηγός του από τη Λαμία, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο χωρίς να έχουν χτυπήσει σοβαρά.

Στο συμβάν έφτασε κι όχημα της 7ης ΕΜΑΚ χωρίς πάντως να χρειαστεί να συνδράμει, καθώς οι επιβάτες των οχημάτων είχαν απομακρυνθεί.

Για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί προανάκριση το ΑΤ Δομοκού.