Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιτέλους η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Φθιώτιδας απέκτησε Διευθυντή!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 09:06 Επιτέλους η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Φθιώτιδας απέκτησε Διευθυντή!

Ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Κωνσταντίνος Δημητρακάκης (ΠΕ70), αναλαμβάνει ως Αναπληρωτής Διευθυντής στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Η παραπάνω απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Χρήστου Δημητρίου, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Εκπαίδευσης και στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ο κ. Δημητρακάκης μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως προϊστάμενος του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων, αναλαμβάνει και το ρόλο του Αναπληρωτή Διευθυντή, όπου καλείται να τρέξει μια σειρά ζητημάτων, καθώς η θέση παρέμενε κενή από τέλη Σεπτεμβρίου.

Ποιος είναι ο νέος Αναπληρωτής Διευθυντής ΠΕ Φθιώτιδας

Ο Κωνσταντίνος Δημητρακάκης έχει γεννηθεί στο Κλειστό Ευρυτανίας. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λαμίας, διπλωματούχος ΠΤΔΕ, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο επιπέδου MASTER στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Lund Σουηδίας και αντίστοιχο τίτλο σπουδών στην Εκπαίδευση Ενηλίκων από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Υπήρξε υπότροφος του ΙΚΥ στο Manchester University στη Μ. Βρετανία και είναι κάτοχος Ευρωπαϊκού Διπλώματος κατάρτισης στους υπολογιστές (ECDL) από το 2002. Είναι ενταγμένος στα Μητρώα Εκπαιδευτών & Αξιολογητών του ΕΚΕΠΙΣ, του ΕΚΔΔΑ, ΚΕΕΝΑΑΠ. - ΙΔΕΚΕ ΥΠΕΠΘ και Πιστοποιημένος από το ΥΠΕΠΘ ως επιμορφωτής Β’ Επιπέδου στις ΤΠΕ. Διαθέτει πιστοποιημένη γλωσσομάθεια σε Ξένες Γλώσσες. (Σουηδικά - Αγγλικά ).